nasiona marihuany

pomocy!!!

Wyszukiwarka Forumowa:

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
mam małe pytanie :D czy jeden krzak ma jedną płeć czy na krzaku wyrastają "osobniki" o różnej płci

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
"Uwaga, a tera... będzie perwera! dwupłciowiec / obojnak / herm (hermafrodyta)
widać dojrzałe (głównie otwarte, jasne) męskie kwiaty oraz w większości już pozapładniane - żeńskie (nabrzmiałe, że tak powiem, nasionkami) np na czubku. niżej ten sam skan, tylko powiększony. widać tu wyraźnie otwarte męskie kwiaty i można się dopatryć młodziutkich (żeńskich) słupków. widac też kropelki żywicy na żeńskich torebkach. z otwartych męskich dzwoneczków sypie się żółty pyłek. "

mj-mutant-herm.jpg

mj-mutant-hi-res.jpg

źródło - http://hyperreal.info/kanaba/go.to/art/2525

cdbase

Member
Buchów
0
wydaje mi sie ze z tej roslinki na fotce jesli chodzi o nasionka to powinny byc w wiekszosci same damki ;]

R

rasta

Guest
cdbase napisał:
wydaje mi sie ze z tej roslinki na fotce jesli chodzi o nasionka to powinny byc w wiekszosci same damki
a jakim cudem ci sie tak wydaje popatrzyleś i widzisz??????????????????
hermoafrodyty dają potomstwo w większości także obojniackie. te nasionka nadają się tylko na śmietnik.

G

greenlife

Guest
hermoafrodyty dają potomstwo w większości także obojniackie. te nasionka nadają się tylko na śmietnik.

rozne sa opinie z tym zwiazane widzialem ludzi na og ktorzy z powodzenim uprawiaja pestki z hermow i ich planty wygladaly za***iscie hermy zdazaly im sie bardzo zadko

R

rasta

Guest
To fakt moze się tak zdażyć. Wszystko zależy od genów hermoafrodyty, które przekazuje potomstwu, ale to jak lotto. Szkoda czasu i pieniedzy w razie niepowodzenia. lepiej zacząć z dobrych nasion i miec pewność że wszystko będzie dobrze.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół