nasiona marihuany

pomozcie i ocencie

Wyszukiwarka Forumowa:

DryGin

Active member
Buchów
0
posadzilem rosline rosnie mi juz od konca kwietnia i dopiero jakies 3 tyg temu zaczela puszczac biale wloski. nie wiem jak dlugo to bedzie kwitnac i w jakim stadium mam ja sciac . zostawiam zdjecie malo widoczne ale moze cos mi powiedziecie ile mniej wiecej jeszcze bedzie rosla i kiedy ja sciac.

ADMIN prosze nie wyrzucac znowu tej wiadomosci do kosza ;-) dzieki

G

-=gibonstyle=-

Guest
to normalne że zaczeła puszczać jak ty to mówisz białe włoski to znaczy że kwitnie a jak byś powiedział jaką masz odmianę i skąd to by można było coś więcej stwierdzić a ze ścięciem to jeszcze troche poczekaj poczytaj na forum jest napewno coś otym kiedy ścinać kiedy trichomy będą brązowe a nie białe .niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę.pzdr

B

blancik

Guest
Niestety jak byś dal sobie trochę czasu i byś poczytal to napewno jestem o tym przekonany że niezadawalbyś glupich pytań, a nie rejestrujesz sie, dwa posty zaledwie na koncie i zadajesz banalne pytania, na które odpowieć można poznać po conajmniej piętnasto minutowym czytaniu na tym forum. Przez twoje glupie pytania wynikające z twojego lenistwa niestety nie można tolerować Cie inaczej nich innych, więc poraz drugi temat ląduje w koszu i taka rada na przyszlość to taka że najpierw dobrze poszukaj zanim zadasz pytanie.

Ps. Roslinka wygląda ok, reszte doczytaj.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół