• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Pomoze ktos ???

Wyszukiwarka Forumowa:

RPK1

Well-known member
Buchów
0
Witajcie mam pytanko a mianowicie posiadam automata fem. russka ;d i obsypana jest keramzytem i chcialem ja na dwor wystawic nie zagoraco bedzie jej w nim [ bo wiecie ze keramzyt to glina a on trzyma w sb goraco jak sie nagrzeje ] poniewaz akutalnie mam brak swiatala w swoim boxie .... a na okno mam w malo oswietlonym miescu -,- a narazie brak mozliwosci przeniesc gdzies indziej oraz pradu a roslinka rosnie fakt faktem ale malo swiatekla ma :(

i takie pytanie np roslinka 3 tyg. jest troche opóźniona w rozwoju jest po prostu " niedorozwinięta " hee... i czy teraz jak wezme z okna do boxu to jeszcze cos z tego bedzie ? radzicie cos zeby jej dac jakies odzywki ? xd:zjarany:

how high

Well-known member
Buchów
0
kolego juz czas na szpryce szybko i tanio - Biochomus , Klasa i drozej Canna Bio Vega , Bio Flo

Z FARTEM TRZYM SIE

RPK1

Well-known member
Buchów
0
myslicie ze to pomoze ?:D i wroci do formy ? oraz bd sie poprawnie rozwijać ?
no i czy o duzo sie wydluzy czas oczekiwania na polny :freak:

how high

Well-known member
Buchów
0
dojdzie ci w okolicach plus minus jak od producenta to sobie obczaj na thc-thc.com
A szpryca im pomoze tak ze sie zdziwisz :) ale to juz na teraz szpryca kmin szybko

how high

Well-known member
Buchów
0
stary to Ty masz jeszcze kurduple.. ty nie pytaj sie "np. 3 tygodniowe" tylko pisz ile maja twoje... tego jeszcze lej woda:)

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
2

RPK1

Well-known member
Buchów
0
roslinka .... ona ma okolo 2 tygodni poniewaz dalem ja w opiece komus bo musialem wyjechac i jak wroce ona idzie do boxu ....
w Boxie jest swiatlo, wentylle 1x mieszajacy 2x wpuszczające 2x wypuszczające

no nie stety wracam za tydzien .... i nie moge nic w sumie zrobic bo jestem bez bronny w tej sprawie EHH...:pl:

O ile moge cos jeszcze zrobic ! :(:(:(:(

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Czyli za tydzień będziesz mógł je wsadzić do boxa, gdzie jest dobre oświetlenie, odpowiednia wilgotność, wentylacja i temperatura, tak?
Jeżeli tak - postaw je na parapecie na podstawkach, na podstawki wlej wodę (żeby nie zaschły przez ten tydzień) i jedź. Po powrocie NATYCHMIAST przesadź tak, żeby zasypać wyciągnięte łodygi prawie po same liście i do boxa. Chyba, że to AF - to raczej bez szans, bo one niedługo zaczną kwitnąć. Ale wtedy nie wyrzucaj ich - chętnie zobaczę miniaturowe rośliny już w fazie kwitnięcia, hehe ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół