• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Ponad dwumiesięczne ak 47

Wyszukiwarka Forumowa:

Ganja men

New member
Buchów
0
Witam!
Mam dwie roślinki ak 47 które mają juz ponad dwa miesiące. Przez dłuższy czas miały bardzo złe warunki i chciałbym wiedzieć czy coś z nich wyrośnie.
Chciałbym też abyście powiedzieli mi co źle robię ponieważ mam trzy roślinki tej samej odmiany któe mają ok 14 dni i w tej uprawie chciałbym wyelminować wszelkie błędy.

---------- Aktualizacja posta 15:20 ---------- Czas poprzedniego posta 15:18 ----------

clear.gif

G

Gość

Guest
Kolejny ku**a się znalazł. Jak mamy CI pomóc na podstawie Twojego opisu bez zdjęć ? To po pierwsze a po drugie, czy istnieje jeszcze na forum taka opcja jak SZUKAJ ? Daj zdjęcia to pomożemy :D Z fartem:freak2:

Ineedmj2

Well-known member
Buchów
0
Witam!
Mam dwie roślinki ak 47 które mają juz ponad dwa miesiące. Przez dłuższy czas miały bardzo złe warunki i chciałbym wiedzieć czy coś z nich wyrośnie.
Chciałbym też abyście powiedzieli mi co źle robię ponieważ mam trzy roślinki tej samej odmiany któe mają ok 14 dni i w tej uprawie chciałbym wyelminować wszelkie błędy.

---------- Aktualizacja posta 15:20 ---------- Czas poprzedniego posta 15:18 ----------

clear.gif

Tacy ludzie mnie rozpie****aja...

Chcesz pomocy ale uniemożliwiasz jej udzielenia
Jakieś konkrety i obowiązkowo zdjęcia nikt tutaj jasnowidzem nie jest a nie pytanie w stylu

Cześć mam mam 2 rośliny jedną w wiaderku drugą w wannie czy mogę już ścinać ?

Jak nie chcesz popełnić błędów to zacznij czytać forum wszystkiego się możesz dowiedzieć bez pisania kolejnych postów. Ew załóż fotorelacje zdjęcia będą na bieżąca wtedy o wiele łatwiej jest wtedy pomóc

Ja zanim zamówiłem nasiona przez 2 miechy szperałem po forum była to dla mnie przyjemność bo głód wiedzy o uprawie był we mnie tak duży :D

Ganja men

New member
Buchów
0
jestem jestem
Sorki że fotek nie wrzuciełem ale tak się złożyło że musiałem wyjść z chaty w pilnej sprawie ;)
JUż naprawiam błąd początkującego ;))

---------- Aktualizacja posta 19-07-2012 00:16 ---------- Czas poprzedniego posta 18-07-2012 23:46 ----------

displayimage-lastup-63514-303423.html

displayimage-lastup-63514-303936.html

To są zdjęcia jednaj z roslinek zaraz wrzócę fotki drugiej....

Kazalkon

Well-known member
Buchów
0
będzie tyle co aktualnie jest, moze ewentualnie troche spuchnąć, konkretniej - nie wiele. ale bedzie.
głównie widać malutką ilość światła i niedobory, nie ma co kombinować już z tym plantem.

Ganja men

New member
Buchów
0
tak też właśnie myślełem ;/ czyli z tego planta można już zbierać ''plony''?
Zaraz wrzucę fotki drugiej ale ona tez jest podobna do tej

---------- Aktualizacja posta 00:31 ---------- Czas poprzedniego posta 00:30 ----------

aha no tak i np jakie niedobory tu widać?

---------- Aktualizacja posta 00:37 ---------- Czas poprzedniego posta 00:31 ----------

displayimage-lastup-63514-303956.html

displayimage-lastup-63514-303945.html

jest i druga... proszę o śmiałe wytykanie błędów i szczere opinie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół