nasiona marihuany

POOOOMOCY

Wyszukiwarka Forumowa:

ZielonyKris:]

Well-known member
Buchów
0
Qrdeee pomocy!!!!moje tróskaweczki spendziły 1 noc w szopie i jak teraz je wykładałem na słoneczko obczaiłem iz połowa lezy:((łeee co się stałooo!Tak jakby łodygi utraciły sztywność:(qrwa cooo zrobić!help!!!!jak w złym miejscu post too przesuncie,boo niemyślałem zbyt otym,tylko zeby jaknajszybciej wrzucic!!!POOOOomocy!!!(hodzi o es od qake'a)

Revers

Well-known member
Buchów
1
heh pewnie je przymroziło i dlatego padły! Jesli sa małe to sa bardzo wrazliwe na zmiane warunków,tym bardziej ze noce sa jeszcze zimne.
Najgosze jest to ze mogą sie juz nie podnieść...

Well-known member
Buchów
0
Pooodniesienie im teraz temperatórki pewnie niebędzie zbyt dobrym pozunięciem(szok termiczny)???czy moze jednak jakoś je mozna odratowac:Dqrde!!!a pzeciez juz ktos na spocie ma roslinki(niejeden tak pisał)a moje do zbyt duzedo ciepła nebyły pzyzwyczajone!

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
wądpie ze je odratujesz
ja swoje dosyc dawno wysadziłem i zyją ale postawiłem na jedną karte wysadziłem na początku kwitenia na dwór rosliny były wytrzymałe

Well-known member
Buchów
0
Qrwa too jeszcze jeden aut mnie teraz czeka:(Zapaliłem im swieczke:]tak moze co2 im coś popoze ale wątpie:(ale i indora zainwestuje i olac outa:]

[ Dodano: 2006-04-22, 12:50 ]
Ok,modek mozna juz usunąc temat,boo poco ma zaśmiecać:]pozd i thx za pomoc:]

rusko

Well-known member
Buchów
0
nie przymroziło je!! tylko mają za mało światła i bardzo się wyciagnęły w górę i klapły!! nie wyrzucaj ich podeprzyj czymś łodygi i dziewczynki powinny odżyć!!

[ Dodano: 2006-04-22, 14:23 ]
miałem to samo też mi padły i odratowałem pare;];]

Well-known member
Buchów
0
Nioo właśnie zebyś wiedział chłopcze:DTak tez zrobiłem i zapaliłem im tą swieczke i teraz pacze ze pare stoi:]:]:]mówisz ze to będom dziewczynki:D???pozd juz 3 stoją o własnych nóżkach:]

R

Rider

Guest
rusko napisał:
nie przymroziło je!! tylko mają za mało światła i bardzo się wyciagnęły w górę i klapły
Niebyłbym tego taki pewien ,kiedy przez 2 dni moje dwie rosliny stały w szafie i zadna nie oklapła przez ten czas.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół