• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

popiół

Wyszukiwarka Forumowa:

aliG

Active member
Buchów
0
Yo,mam pewien problem otóż nie mogę na razie na dobyć dolomitu i słyszałem że popiół też się nada tylko nie wiem jak do zastosować,mam go rozmieszać z wodą?jak tak to w jakich proporcjach? czy normalnie podsypać pod krzaki?
Ps.Krzuny mają po 3 tygodnie<peace>

SzalonySzaleniec

Well-known member
Buchów
0
Możesz wkopać pod krzaki albo mieszać z wodą, a proporcje to jak z dolomitem :D

POST DO USUNIĘCIA

MyPawelo

Well-known member
Buchów
0
Popiół odpada widziałem jak moja matka wyrzuciła popiół pod żywopłot i krzaki są bardzo małe i większość uschła

SzalonySzaleniec

Well-known member
Buchów
0
Możesz zmieszać z ziemią jak będziesz przesadzał do większych doniczek (bo rozumiem, że uprawiasz indoor) albo mieszać z wodą, a proporcje to jak z dolomitem :)

aliG

Active member
Buchów
0
Możesz zmieszać z ziemią jak będziesz przesadzał do większych doniczek (bo rozumiem, że uprawiasz indoor) albo mieszać z wodą, a proporcje to jak z dolomitem :)

jak bym uprawiał indoor to bym to dał do działu indoor, a skoro dadałem tego posta do działu outdoor to raczej uprawiam outdoor, trzeba trochę myśleć:crazy: rośliny są już od 5ciu dni na spocie:zjarany:

Farmerek

Well-known member
Buchów
0
o połowe mniejsza dawka niz dolomit i SO GOD <shiza>

Placebo

Well-known member
Buchów
0
poszukaj w googlach jak działa na inne rośliny i jakie dawki ludzie stosują.. ja kiedyś podlewałem wodą z popiolem chyba 10 gram na 1,5 l jakoś tak..

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół