akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Popo i Dzikie brzeziny 2012

Wyszukiwarka Forumowa:

popobumm

Well-known member
Buchów
0
Witam
Na poczatku chcialbym przeprosic za brak polskich znakow lecz jestem za granica i korzystam z nie swojego pc nic na to nie poradze.A wiec zaczynajmy jest to nasz 2 out pierwsze nie byl zbyt owocny lecz nie ma co narzekac zyskalismy duzo doswiadczenia no i troche suszu plus kilka litrow makumby :smokee:
Spot: Jest to teren dosyc rozlegly z jednej strony bagienko i brzeziny a z drugiej strony wszystko jest otoczone spora iloscia drzew , wysokie trawy i ogolny busz . Droga na spota jest prze***ana wiec nikt tu sie nie zapuszcza plus do tego dochodzin liczna zwierzyna w szczegolnosci dziki to jest tam ich naprawde w ch*j i liczne przygody z nimi wiec rolnicy i ludzie zokolicznych wiosek tam sie nie zapuszczaja
Ziemia:20l ziemi z biedronki+ dolomit+azofoska pod kazdego planta
Pestki:3x Durban Poison,3x Easy Sativa ,3x Purple Maroc,3x OrangeBud x Maroc,3x Passion Pochodza one od Oriona i GGS Femki+ 1x no name auto fem

Do ziemi poszly 20 maja i pozostawilem je pod folia maja.

Wszystkie wyszly do 24 maja, jak troche podrosly to dosypalem im ziemi zeby sie nie wyciagnely

Potem musialem wyemigrowac za granice i wracam w polowie sierpnia , zdjecia robione przez ziomow oni teraz dowodza tym projektem i robia foty jakos nie jest najlepsza z gory ostrzegam , nastepne beda lepszej jakosci.
To zdjecia z 10 lipca
NR1

Nr 2 prawdopodobnie zostala tak sponiewierana przez wiatr

Nr3
Nr 4

Nr 5

Nr6
Nr 7 no name auto

Reszte plantow zostala zniszczona przez zwierzyne stratowane przez *****e dziki a takze kilka z nich zjedzone przez sarne

Tu sa najnowsze jak dotad fotki z przed 3 dni

Nr1
Jaki to moze byc niedobor ? Ja stawiam na Fe lub przenawozenie ale to malo mozliwe bo jak do tej pory bylo podawane tylko 2 razy biohumus w dawkach 5 nakretek na 5l i okolo 0,5 l pod rosline

Nr 4

NR 5

Nr6

NR ?

NR?

NR?
Polamany przez dzicz juz sie zrosl

Tu widac pekniecie

A tu cos go wpie****a

Nr No name

Cos wpie****a mi planty prawdopodobnie przedziorki nastepnym razem beda robione opryski.Do tego bedzie podany Asahi SL bede chcial zrobic 3 opryski . Pierwszy 1ml/L ,Drugi 1,5ml/l,Trzeci 2ml/wszystko to bedzie zrobione w nastepnym tygodniu wiec kolejny up za tydzien

Prosze o oceny ,podpowiedzi, z***y, i ogolny komentarz naszej pracy

PS. Do odstaraszania zwierzat uzywalem roznych specyfikow w postaci wlosow ludzkich a takze mego psa , proszku do prania , ropy w sloikach , preparatu odstraszajacy zwierzyne ktorego uzywaja roliniucy strasznie smierdzi ,plus jeszcze jeden preparat nie znanej mi nazwy rozpylony kilka dni temu podobno ma byc skuteczny wiec ocenimy czy to prawda nazwy preparatow podam przy nastepnym upie .
Pozdrawia Popo

PanBombka

Well-known member
Buchów
0
tego poskrecane podlej plantonem k niby taki zmutowany mialem takiego samego dodalem do nawozu na wega troche plantonu K i odbil zaczal normalnie rosnac nie jest pofaudowany

popobumm

Well-known member
Buchów
0
ok dzieki napewno zastosuje planton K , mam nadzieje ze pomoze

---------- Aktualizacja posta 25-07-2012 20:24 ---------- Czas poprzedniego posta 23-07-2012 07:32 ----------

Mam jeszcze jedno pytanie oplaca mi sie jeszcze trenowac Fim?

Ostatnia edycja:

PanBombka

Well-known member
Buchów
0
nie Fimuj juz bo nieldugo na flo sie przelaczaja :D u mnie juz z polowa zaczyna ^^ olej to co ma byc to bedzie moze ktos inny cos powie bardziej doswiadcozny ale ja bym nie kombinowal bo zestresujesz a w sumie gowny szczyt ciachasz w pol

popobumm

Well-known member
Buchów
0
Wlasnie sie tak obawialm ze zaraz kwitnac moga zaczac i cos sie spie****i po tym FIM'ie.Dzieki za bucha i dobre slowo , jak wroce do Polski to dorzuce foty z jeszcze jednego spota na ktorym jest okolo 20 roslinek :spalony:
Pozdrawiam PoPO

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół