akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Porady dla laika:)

Wyszukiwarka Forumowa:

Pali-kot

Well-known member
Buchów
0
Witam jestem tutaj nowy i poszukuję porady,nigdy nie miałem do czynienia z sadzeniem,więc często będę tutaj zaglądał i prosił o pomoc.Jeśli chodzi o uprawę to jestem 100% laikiem:)
Więc na pierwszy raz planuję zasadzić White Snow AF FEM
Co wy na to?? Daję tutaj linka i mam pytanie jeszcze jedno czy warto kupować z tej stronki:)

http://www.f2seeds.fr.pl/white-snow-sztuki-p-304.html

Liczę na wyrozumiałość z powodu mojego braku doświadczenia:)

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
Witam jestem tutaj nowy i poszukuję porady,nigdy nie miałem do czynienia z sadzeniem,więc często będę tutaj zaglądał i prosił o pomoc.Jeśli chodzi o uprawę to jestem 100% laikiem:)
Więc na pierwszy raz planuję zasadzić White Snow AF FEM
Co wy na to?? Daję tutaj linka i mam pytanie jeszcze jedno czy warto kupować z tej stronki:)

http://www.f2seeds.fr.pl/white-snow-sztuki-p-304.html

Liczę na wyrozumiałość z powodu mojego braku doświadczenia:)

na początek nie ''sadzi się lecz uprawia'' , jeśli jesteś 100% nie kumatym laikiem musisz wiele poczytać na dyskuski o hodowli masz wiele tematów odnośnie tego co cie interesuje więc napewno znajdziesz coś dla siebie ,

hmm tam odmiana w sumie na początek może być ponieważ to jest AF atomatycznie zakwitająca roślinka ale nie używaj 24/0 światła dla automatów najlepsza opcja to 18 godzin światła i 6 ciemni by mogła odpoczać także nie miałbyś problemów z tą odmianą na początek , co do sklepu obczaj na naszym forum czy ludzie go reklamują i polecają , wejdz w odnośnik dotyczący sklepów , tyle

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
od 18/6 do 24/0 bez wiekszej roznicy jaki przedzial

niby tak bo automat ale i tak bym wolał dać odpocząć moim plantom by miały się lepiej z dnia na dzień ; p wiele osób preferuje 18/6 albo 20/4 dla automatów w tym gronie jestem i ja <joint>

sid000

Well-known member
Buchów
0
co wy mu banie ryjecie......

Topy - zbite twarde, mocno oszronione nawet liście są pokryte kryształkami THC
High - szybko wchodzi, bardzo długo trzyma przewaga sativa-high
Dym delikatny bardzo aromatyczny, nie gryzie w gardło.

widzę że to cie przekonała a nie sama odmiana,widział ktoś kiedyś kryształki THC bo ja nigdy nie widziałem,triochmy ale nie kryształki THc ......a ty chcesz Indor czy Outdoor ?

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
co wy mu banie ryjecie......

Topy - zbite twarde, mocno oszronione nawet liście są pokryte kryształkami THC
High - szybko wchodzi, bardzo długo trzyma przewaga sativa-high
Dym delikatny bardzo aromatyczny, nie gryzie w gardło.

widzę że to cie przekonała a nie sama odmiana,widział ktoś kiedyś kryształki THC bo ja nigdy nie widziałem,triochmy ale nie kryształki THc ......a ty chcesz Indor czy Outdoor ?

nikt mu nie ryje bani ziomek a ty zacznij lepiej czytać to co ktoś pisze bo nikt mu niechce szkodzić lecz raczej pomóc ! to że każdy ma inną opinie na każdy temat to bagaż doświadczeń i wiele innych czyników widzać twoje konto nie za darmo masz te minusy xD

sid000

Well-known member
Buchów
0
odp...się od moich minusów nie podobają ci się minus są za***i......

chodziło mi o to że ryjecie mu banie fotoperiodem jak on kur....nie wie jak dobrze boxa zbić itp może zacznijmy od tego co wiesz ........?

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2

chodziło mi o to że ryjecie mu banie fotoperiodem jak on kur....nie wie jak dobrze boxa zbić itp może zacznijmy od tego co wiesz ........?

nie mam nic do minusów są spoko : p a nikt mu nie ryje bani fotoperiodem bo sam używam podobnych na moich automatach więc każdy dobiera jaki mu pasuje , odnośnie tego co napisałeś że koleś jest nie wiem jak zrobić dobrze boxa itp napisałem mu wcześniej w 1 komentarzu żeby poczytał forum bo dużo się dowie , warto czytać komentarze i się nie spisać ziomek , wyluzuj i spal se gibona

G

Gość

Guest
niby tak bo automat ale i tak bym wolał dać odpocząć moim plantom by miały się lepiej z dnia na dzień ; p wiele osób preferuje 18/6 albo 20/4 dla automatów w tym gronie jestem i ja <joint>
testowalem wszystkie ustawienia parokrotnie, nie widze roznicy, dla mnie optymalnie to 20/4, ale mozna sobie wybrac od 18 do 24 godzin dziennie :) oczywiscie sie z toba zgadzam :)

chyba tylko na testach medycznych ;) :spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół