Witam nie dlugo mam zamiar zaczac swoja pierwsza uprawe powiedzcie mi czego mi tutaj brakuje.
Zaczne od miejsca mam okolo 3.5-4m2, oblozylem cale to pomieszczenie od zewnatrz steropianem 5cm, pozniej deski a na deskach wszystko wylozone kocem termicznym (ratynkowym) .
Oświetlenie lampa sodowa hps 400w i lampa sodowa hps 250w.
Komplet nawozów Duo Grow, Duo Bloom, Ripen.
Ziemia, doniczki 11l lub 15l.
Dwa wiatraki dmuchajace
Wiadomo jakis miernik wilgotnosci powietrza, termometr.
Nasionka jakie chce sadzic to 12 nasionek white widow feminizowanych ze strony seed-bank.pl .
Powiedzcie mi co mi tutaj brakuje itd. Niektore rzeczy sa jeszcze w fazie zamowienia ale postaram sie wrzocic jakies zdjecie jak tylko bedzie wszystko gotowe; ) pewnie koncem przyszlego tyg.
---------- Aktualizacja posta 18:36 ---------- Czas poprzedniego posta 17:32 ----------
ktos mi cos tutaj podpowie?
Zaczne od miejsca mam okolo 3.5-4m2, oblozylem cale to pomieszczenie od zewnatrz steropianem 5cm, pozniej deski a na deskach wszystko wylozone kocem termicznym (ratynkowym) .
Oświetlenie lampa sodowa hps 400w i lampa sodowa hps 250w.
Komplet nawozów Duo Grow, Duo Bloom, Ripen.
Ziemia, doniczki 11l lub 15l.
Dwa wiatraki dmuchajace
Wiadomo jakis miernik wilgotnosci powietrza, termometr.
Nasionka jakie chce sadzic to 12 nasionek white widow feminizowanych ze strony seed-bank.pl .
Powiedzcie mi co mi tutaj brakuje itd. Niektore rzeczy sa jeszcze w fazie zamowienia ale postaram sie wrzocic jakies zdjecie jak tylko bedzie wszystko gotowe; ) pewnie koncem przyszlego tyg.
---------- Aktualizacja posta 18:36 ---------- Czas poprzedniego posta 17:32 ----------
ktos mi cos tutaj podpowie?