akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Poranne palenie

Wyszukiwarka Forumowa:

orbitek

Well-known member
Buchów
0
ja bym tak nie dal rady, szczególnie że studiuje i co przed zajęciami blancik? To na pewno bym nie poszedł na te zajęcia a jeślibym już to zrobił to nic bym nie wyniósł. Najlepiej jest zapalić jak nie masz żadnych spraw na głowie. Ale w wakacje zdarzało się tak zacząć dzień:jaraczz:

M

majkiel91

Guest
ja bym tak nie dal rady, szczególnie że studiuje i co przed zajęciami blancik? To na pewno bym nie poszedł na te zajęcia a jeślibym już to zrobił to nic bym nie wyniósł. Najlepiej jest zapalić jak nie masz żadnych spraw na głowie. Ale w wakacje zdarzało się tak zacząć dzień:jaraczz:

Pamiętam jak ja paliłem rano przed szkołą:freak:to były czasy<lol> Ide napizgany na w-f i mówie sobie że nie będę ćwiczył, a nauczyciel od w-f mówi, że to moja ostatnia szansa żebym zdał z w-f i jednak ćwiczyłem:crazy: Graliśmy w siatke i ledwo nadąrzałem oczyma gdzie leci piłka że o odbijaniu jej już nawet nie wspomne:crazy:

G

GbUr

Guest
Ja pie***le jak nie można zdać wf-u ?
:freak2::lol3:

ze spotu też ciężko ci bedzie uciec ..

THC(fika)

Banned
Buchów
0
Ahh z rana to tylko Durbanik z outa , jak ktoś palił wie ocb :spalony:

Kwidron

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Po durbanie schizy :D Ja wolałem po tym nie wychodzić z domu :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół