• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Porządna za***ka

Wyszukiwarka Forumowa:

PressureDrop

Member
Buchów
0
Zawsze po spaleniu mam potężny haj po którym ciężko mi sie chodzi. Nawet po małych ilościach. Gdy puszcze głośno muzyke i sie na niej skoncentruje czuje jakby potężny ból serca i bardzo szybkie bicie a czasami nawet halucynacje przy przymkniętych oczach. Po spaleniu wielkie gastro i zawsze czerwone aż krwiste oczy. miejsami nawet sine Co może być tego powodem ?

Dodam że sorcik to czyste za***iscie mocne holenderskie palenie o bardzo intensywnym zapachu. I że zazwyzaj biore potężne buchy i trzymam dlugo w płucach czy ot może być tego wina?

juzek farmer

Well-known member
Buchów
0
"biore potężne buchy i trzymam dlugo w płucach czy ot może być tego wina?"

Sam nsobie odppowiedziales na pytanie:)

juzek farmer

Well-known member
Buchów
0
No,a przez co innego?
Tak jest jak sie za***iesz w ch*j;p
Sprobuj ciagnac mniejsze buch hehe

oleander

Well-known member
Buchów
0
Sciagaj mniejsze buchy i pal mniej sortu to lampa nie bedzie tak potezna. Ja pie***le ludzie to maja problemy , za***ie sie jak swinia i jeszcze narzeka a pol forum by sie z toba zamienilo (lacznie ze mna he he )Pozdro ziomek

Rafik

Well-known member
Buchów
0
Ja zawsze biorę ostatni buch jak już oddaje kaczę kumplowi to takie bucha trzaskam i trzymam ile mogę. A na czystym powietrzu udało mi się wstrzymać oddech na 2 minuty 20 sekund.

System32

Well-known member
Buchów
0
Ty to masz problemy hehe, ja nawet jak taką petardę mam a coś zostanie to muszę to dopalić <joint>

D

delete

Guest
Dodam że sorcik to czyste za***iscie mocne holenderskie palenie o bardzo intensywnym zapachu.

holenderskie bo diluch tak powiedział?

a problemy masz
po nawozach chemicznych których jest dużo w topie

pokaż zdjecie matexu

negatyw

Well-known member
Buchów
1
:spalony:Słuchaj to jest tak jak za alkoholem jak wypijesz za dużo to padniesz na ryj i nie wstaniesz.A z sortem to jest tak że jak dasz konkretnie w płuco to czapa już nie może wytrzymać i się pie****i w łubie. :)

Szybko i na temat wytłumaczone...

pozdrawiam

Ostatnia edycja:

essey

Well-known member
Buchów
0
to tylko i wyłącznie twoja wkrętka, palenie często siada na charakter, pobudza lub osłabia twoje atuty...
P.S. raz po haze'ie patrzac na promocje w supermarkiecie, zagłebiajac sie w temat co spowodowało owe gratki prawie sie wy***ałem na kase..... jest to kwestia o czym myslisz po bace, bakanie pobudza lub osłabia twoje mysli wiec w wiekszosci twoja bania zalezy od ciebie:spalony: . pozdr

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół