• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Poszukiwanie DJ (ukryty talent)

Wyszukiwarka Forumowa:

Farmerek

Well-known member
Buchów
0
Elo, pisze ten post ponieważ myśle rozpocząć (kariere) rapera, i ze ja osobiscie nie mam talentu do sklejania bitów, szukam zioma, który ma do tego mały talent i umie kleić nutki na kompie.
Jeśli ktoś taki (talent) posiada, prosze pisać posty podspodem ->

G

gowna strugi

Guest
poryj trochę w necie, bo o ile wiem, to bity bez problemu kupisz... mam kumpli, którzy kręcą monetę ma rapie czy grime, 50% bitów kupują z US i UK.

Farmerek

Well-known member
Buchów
0
No, na producenta nie licze zabardzo bo dopiero zaczynam, ale teksty mam dobre, a jak jest jakis dobry DJ to moglby isc do gory razem ze mna :)<joint>

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Hehe - też poszukuję "wspólnika" - z tym że ja potrzebuję kogoś z "mojego terenu", kto zna się na stronach internetowych i zaangażowałby się w tworzenie nowego portalu internetowego.
Ale nie sądzę, żebyś kogoś znalazł tu, na tym forum - tu kumaci ludzie dbają o bezpieczeństwo i nie będą się ujawniać.

G

gowna strugi

Guest
zna się na stronach internetowych i zaangażowałby się w tworzenie nowego portalu internetowego

o muzie? czy w ogóle kleisz jakiś 'sieciowy' temat?
kurna ciężko z tą profilaktyczną powściągliwością ze względów bezpieczeństwa, ale co zrobić :) nie ma wyjścia. Stronę byśmy ogarnęli bez problemu raz dwa , ale nie da rady... chyba <peace>

Farmerek

Well-known member
Buchów
0
nom, mi styknie skype, nikt dla mnie nie musi sie ujawniac :D

hitwpluco18

New member
Buchów
0
Ja robie za***iste bity mozna sie dogadac jakos ;] a siedze w tym juz 4 lata wiec moge sie nazwac producentem :p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół