nasiona marihuany

Potrzebna pomoc dla roślinki ! :)

Wyszukiwarka Forumowa:

Xemell

Well-known member
Buchów
3
Witam mam roślinkę w donicy koło 18 litrów która zaczęła kwitnąć tydzień może półtora tyg. temu ma na oko 1,5 m odmiany nie wiem bo pestka jest z palenia. Do czego dążę myślałem że roślinka duża nie urośnie i ta donica wystarczy ale z dziur w donicy wypuszcza korzenie więc myśle nad przesadzeniem jej do dołka tak żeby miała miejsce ale że kwitnie zastanawiam się nad tym bo jest już końcówka sierpnia a tu dopiero kilka białych włosków :p I jeszcze chciałem się dowiedzieć czy gdybym zdecydował się na wsadzenie do dołka to czy kwitnienie się wydłuży ? Bo roślinka rośnie cały czas :p Na czasie mogę dodać zdjęcia jak będę na spocie.
Z góry dzięki za podpowiedzi opinie itd. Pozdro :D

L

Lord of Bhang

Guest
Jak wypuszcza korzenie z donicy to tylko spróbuj ten spod donicy wyciąć nieuszkadzajac korzeni a jak wolisz bezpieczniejsza opcje to wsadz doniczkę do ziemi a kozenie sobie poradzą
A co do kwitnienia to poczekaj dopiero polowa sierpnia jeszcze zdąży warzne ze swoje ziółko pozdro:spalony:<peace>

Xemell

Well-known member
Buchów
3
Okej dziękówa za rade jeżeli twierdzisz że krzaczek jeszcze ma dużo czasu na wydanie plonu to wsadze ja do ziemi w sumie przydal by sie jak najwiekszy bo mój drugi spot został okradziony :D szczęście w nieszczęsciu że były tam 3 krzaczki z czego 2 byly meskie a ta jedna panienka bardzo kiepsko wygladala byc moze dlatego ze dalem pod nią glownie ziemie zpod pokrzyw no ale nic przynajmniej ktos mi oszczedzil roboty z wydzieraniem meskich hah :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół