nasiona marihuany

Potrzebna pomoc na wczoraj

Wyszukiwarka Forumowa:

ZielonyRolnikx

Well-known member
Buchów
0
Witam, potrzebuje pomocy: wczoraj przygotowałem podłoże, dzisiaj wyszły roślinki, i skoro od wyjścia na powierzchnie jest okres wege, a nawozić na wege mogę po dwóch tygodniach, a to automat wiec po 14-20 dniach może mieć faze flo i inny nawoz więc doradzi ktoś jak to nawozić ? dodam że chce za 1,5 tygodnia przesadzić na outa, pomocy

Lukash1

Well-known member
Buchów
0
Automaty bardzo malo potrzebują nawozu bo mają małą bryłę korzeniową . ja na weg daje po 7 dniach a rosliny out zaczynają kwitnąc ok 30 dnia tak u mnie bylo . jeszcze jak zaczyna kwitnąc to sie powinno dawac w miare azotu bo go roslina potrzebuje i z czasem dajesz coraz wiecej substancji na kwitnienie musisz to wyczuc. NIEKTORZY NA WEG U AUTOMATA NIE DAJĄ WCALE NAWOZU BO BIERZE GO ROSLINA Z ZIEMI. Wiec chyba przygotowanie zjemi u auto jest najwarzniejsze

R

ruski wentylator

Guest
musi być cos dawane na wzrost na wegu, zawsze lepiej pomagasz wtedy roślinkom, dawaj po 7 dniach malutkie dawki i obserwuj, flo zacznie się po 2-3 tyg najwcześniej to masz okazje dac pare dawek nawozu
tylko dawaj mało ,zacznij od 1/3 dawki

ZielonyRolnikx

Well-known member
Buchów
0
no ok, a teraz mam to w doniczkach wiec co mam za 5 dni sypnac w doniczke ? bo za tydzien na outa chce przesadzic, wiec na oucie tez mam sypnac nawozu ?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół