akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Potrzebna szybka pomoc

Wyszukiwarka Forumowa:

Bbbleble

Member
Buchów
0
Potrzebuje szybkiej pomocy
Pomidorki dostawały od drugiej partii nawóz biohumus uniwersalny zaczynałem od 3-4 nakrętek na bańkę 5l ostatnio 12-14 nakrętek
Podlewałem co 2 dzień
Ziemia jest uniwersalna więc ph powinno być dobre
Pytanie czemu się tak dzieje , co podać
Proszę nie wysyłać linków do chorób i braków pierwiastków bo czytałem i nic nie wywnioskowałem dlatego tu piszę.

Ostatnią edycję dokonał moderator:

gość147

Well-known member
Buchów
1
Odznaki
1
Potrzebuje szybkiej pomocy
Pomidorki dostawały od drugiej partii nawóz biohumus uniwersalny zaczynałem od 3-4 nakrętek na bańkę 5l ostatnio 12-14 nakrętek
Podlewałem co 2 dzień
Ziemia jest uniwersalna więc ph powinno być dobre
Pytanie czemu się tak dzieje , co podać
Proszę nie wysyłać linków do chorób i braków pierwiastków bo czytałem i nic nie wywnioskowałem dlatego tu piszę.

Wybacz, ale nikt nie będzie klikał w Twoje linki niewiadomego pochodzenia. Jeśli chciałeś przesłać zdjęcia to tutaj masz poradnik jak to uczynić.

https://www.forum.haszysz.com/showthread.php?6468-Umieszczanie-zdjęć-na-forum

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Spalona Zarowka

Well-known member
Weteran
Buchów
1,639
Ostre przenawożenie i na ten rozmiar roślinek za mało miejsca na korzenie. Przenieś je koniecznie w większe donice.

Bbbleble

Member
Buchów
0
Ostre przenawożenie i na ten rozmiar roślinek za mało miejsca na korzenie. Przenieś je koniecznie w większe donice.

Da rade to uratować idą dziś do ziemi, zastanawiałem się nad podaniem dolomitu i potasu do ziemi
Jest to.dobry pomysł?

Afroman

Well-known member
Weteran
Buchów
13
Jeżeli nie znasz ph to nie ma sensu na czuja kombinować, daj normalnie do ziemi sklepowej 5.5-6.5 ph i będzie git.

Arni nożycoręki

Well-known member
Buchów
0
:face-slap:
Panie! trzymasz je w doniczkach do kiełkowania i max po tygodniu powinieneś je przesadzić do większych i nie dawaj już im nic na razie ani biohumusu ani dolomitu ani potasu - przesadź i daj im po prostu żyć - po tygodniowym detoksie powinny odżyć i jeszcze jedno - przypuszczam że mają tam duzo za mokro .Pamiętaj że za dużo miłości potrafi zabić daj im więcej luzu - powodzenia :crazy:

Bbbleble

Member
Buchów
0
:face-slap:
Panie! trzymasz je w doniczkach do kiełkowania i max po tygodniu powinieneś je przesadzić do większych i nie dawaj już im nic na razie ani biohumusu ani dolomitu ani potasu - przesadź i daj im po prostu żyć - po tygodniowym detoksie powinny odżyć i jeszcze jedno - przypuszczam że mają tam duzo za mokro .Pamiętaj że za dużo miłości potrafi zabić daj im więcej luzu - powodzenia :crazy:

Dzięki wielkie, tak zrobię dziś lądują na.spocie w 40l dołach, ziemia uniwersalna nie będę kombinował narazie,
Dzięki i z.fartem

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół