nasiona marihuany

Potrzebne zdjęcia ww albo k2 pilnie musze porownac je

Wyszukiwarka Forumowa:
G

golota23

Guest
Potrzebuje zdjec rosnacej ww albo k2 bo mam jakies rosliny byly brane z allegro i podejzewam ze to zwykle siejki (moze wygladaja jak siejki bo na parapecie sa i maja malo swiatla, mozliwe?) wiec jak ktos ma to prosze owzucenie linka czy cos, nie chcem zdjec szczytow takie mam wnecie chcem takich roslin co maja z miesiac moze mniej nawet
dzieki z gory

Blehhh

Well-known member
Buchów
0
daj może fotki twojej rośliny to zobaczymy czy to siejka czy może coś bardziej szlachetnego.

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
a co ci dadza te fotki skoro i tak porownanie nie bedzie w zaden sposob wiarygodne sproboj czy liscie kopia jesli to jakies G....... z karmy dla papug to poprostu wywal albo uprawiaj w celach dekoracyjnych

Ps. mam wielka chec to wywalic do kosza ale moze ktos ci da te fotki choc nie wiem po co PoZdRo

R

Raz

Guest
rośliny z allegro.pl?może nasiona, wałek jak nic ale wrzuć te fotki może jednak coś zdradzi jej wygląd

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Gdzies juz byl kiedys wspomniany temat nasion z alegro i o ile pamietam faktycznie to byl wal zawsze mozesz liczyc na to ze to jakas siejka ale nie nastawial bym sie na to jak mowilem stestuj liscie :tongue:

S

SOLARR

Guest
A mi sie udało zakupić ciekawe nasiona TOP 44 .Z allegro.
Tez się wachałem przed zakupem ,ale wymiana emaili wszystko wyjasniła;)
Pozdrawiam.

L

Lift

Guest
Ja na wiosne kupie nasiona w cannabis.fr.pl zapyle i bede nasionka sprzedawal i na forum i na allegro, wsrod znajomych i moze jeszcze gdzies...
Zgoda rodzicoe - jest
Box - w budowie
Nasionka - Niema WW na cannabis.fr.pl :pale: orientuje sie ktos kiedy moga mniec dostawe ?
PzDr... :queen:

L

Lift

Guest
Dobre byly ?? Ile dales ?? Interesuje mnie glownie WW. Ale to i tak dopiero
styczen-luty

L

Lift

Guest
Niewiem mowilem staremu moze od innych ?? taniej bedzie !! to NIE kup z cannabis.fr.pl dam ci na pestki ale kup od prawdziwego sklepu... tak ze OOOO.

S

stopmen

Guest
siemano panowie dawno mnie tu nie bylo :)
ps. Lift skads sie znamy :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół