Potrzebuję pomocy doświadczonego growera

Wyszukiwarka Forumowa:

YourNightmare

Well-known member
Buchów
0
Witam, jak widać na obrazku spot wygląda tak. Zielone patyki to pole pokrzyw, wysokość około 100-150cm, las który zaznaczyłem od strony północno wschodniej ma około 25m wysokości, 10-15m od samego spota i nie pozwala na to aby słońce świeciło od samego rana tylko od około godziny 9-10 rano. Średnica spota to około 2-2.5m, potrzebuję kogoś aby inteligentnie rozmieścił mi na tej "mapce" w jaki sposób usadowić w ziemi 7 automatów tak, aby móc trenować je treningiem lst i pozwolić wykorzystać jak największą powierzchnie spota. Jak jesteś świeżakiem i nie kumasz tematu a chcesz błysnąć to odpuść i nic nie pisz.
displayimage.php
[/url][/IMG]

Ostatnia edycja:

Bombaclat Guru

Jamajski wojownik
Weteran
Buchów
2,809
Odznaki
4
Co tu inteligentnie rozmieszczac, jak to automaty to rozstaw tak zeby mialy jak najwiecej popoludniowego slonca np. bardziej w strone NE

nemo_green

Active member
Buchów
0
jesli srednica 2- 2,5m to wal blizej srodka te 7 automatów( nawet w okregu) a pozniej lst na zewnetrz okregu albo scrog z siatki pochylonej ku poludniowemu zachodowi ;) zawsze mozesz lekko pokrzywy przyciąc póki sa małę :D

YourNightmare

Well-known member
Buchów
0
Posadziłem je bardziej po stronie północno-wschodniej spota i mają dosyć dużo światła, śmiem twierdzić że przy słonecznej pogodzie nawet 12h.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół