- Buchów
- 2,203
I tak również jest prawidłowo
jeden ch*j tak na prawdę czy jest tak czy tak
ma spełniać swoją rolę i koniec 

To nie hejt kolega delikatnie zwrócił uwagę...Dziękuję za hejt właśnie czekałem w sumie na to, pytam się żeby nie spieprzyć bo nie mam już dokupić gdzie czegoś na szybko
Tak lepiej. Jak dla mnie to jedyne sensowne podłączenie filtra, oraz wypuszczanie ciepłego wilgotnego powietrza po za pomieszczenieCzysto teoretycznie jest lepiej żeby przez filtr powietrze było ciągnięte a nie przepychane aby prawidłowo działała ta dodatkowa siatka przeciwpyłowa żeby wydłużyć żywotność tego filtra .
może jakoś pójdzie dawniej miałem mini boxy i out i cos tam zawsze z tego było teraz trochę zainwestowałem i nie chce zepsuć i tez nie chce żeby mi waliło w garażu bo mamy garaże wspólnotowe dzielone jedynie ściankaTo nie hejt kolega delikatnie zwrócił uwagę...
I tak zostałeś bardzo łagodnie potraktowany...
Swoją drogą ciekawe jak ci pójdzie uprawa jak się zastanawiasz jak podłączyć wentylację:fu*k:
No właśnie niestety nie, dopiero się powoli do tego zbieram.Myślałem że temat został wyczerpany...
Kup przewód wentylacyjny odpowiedniej średnicy w budowlanym i podłącz. https://www.growbox.pl/pl/products/przewod-wentylacyjny-alu-pvc-o-102mm-5m-5776