• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Potrzebuje informacji o Holandi

Wyszukiwarka Forumowa:

Amnezia\|/Haze

Well-known member
Buchów
0
Siemanko mam w planie przeprowadzkę do Holandii lecz naprawdę nie mam żadnych informacji o tym kraju (wiem jak każdy ze jest tam legalna Marysia :) )
w każdym razie nie chciałbym tam jechać w ślepo czy jest ktoś na forum kto mógłby mi wyjaśnić co muszę zrobić żeby:
- znaleźć prace
- znaleźć dom
- na jakiej zasadzie dziala uprawa konopi w domu
- jakie sa koszty takiej przeprowadzki
- ktore papiery beda mi tam potrzebne
- i czy w ogole sie oplaca zyc tam na stale albo te kilka lat
- jakim jezykiem mozna sie tam poslugiwac
- ktore miasto wybrac najlepiej

z gory bardzo dziekuje za odpowiedzi z farcikiem i pozdrowki :salut:

semen93

Member
Buchów
0
Jak nie wiesz nic to dlaczego akurat Holandia? Cos Ci sie chyba pomieszalo :) Ile masz lat wogole?

czekoladowy-mis

Well-known member
Buchów
0
co ty gosciu w ziemiance sie chowasz ?? rozmawiaja jezykiem migowym a pracy tam nie znajdziesz bo tam kazdy uprawia koper i nic nie robia tylko pala Wiadra. Niema Tam Okreslonej Waluty Towar za Towar lub w srebrnikach

Amnezia\|/Haze

Well-known member
Buchów
0
Jak nie wiesz nic to dlaczego akurat Holandia? Cos Ci sie chyba pomieszalo :) Ile masz lat wogole?

Bo moze mam ochote na legalu palic trawe ?
co do wieku sam sie dowiedz.

Ja pie***le nawet normalnie sie nie mozna popytac na forum bo od razu Ci dopie****aja ku**a mac..!:ncool:

K

KEFIR

Guest
Ja słyszałem, że szukają elektryków w Holandii. Jak masz przy sobie dowód i kilka juro w kieszeni możesz jechać o zaraz. Nawet w ciemno.

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Odpowiem Ci tylko tyle że jak nie znasz angielskiego albo niemieckiego to w ciemno nie masz się co wybierać, pracy jest w k***e tylko trzeba znać język w sotpniu komunikatywnym, jak znasz język i masz kilka złotych na pierwsze dni prace znajdziesz bez większych kłopotów i można jechac w ciemno.
Bez języka to tylko przez kogos kto by Cie mógł wkręcić do jakiejś pracy.

Amnezia\|/Haze

Well-known member
Buchów
0
No więc tak ja angielski znam bo mieszkam już 2 lata za granica a zrobiłem za ten czas kurs na kucharza tylko niewiem ile może zarabiać taki kucharz w holandi
Ale gadalismy z ziomkami ostatnio i chyba się wybierzemy pierwszy raz do Holandi na krótkie wakacje to wtedy tez by było dobre bo ch*j wie może kogoś tam poznam i się samo ułoży .

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół