- Buchów
- 0
Mam takie pytanie poniewaz to moj pierwszy raz prosze o wyrozumialosc .
Mam 4 ziarenka WHITE WIDOW i 5 ziarenek GRAPEFRUIT X NEVILLES HAZE z female seeds chcialbym je posadzic razem mozna tak ?
Pomieszczenie na rozwuj veg posiadam pod stolem oblozonym folia aluminiowa witraczek od lazienki oraz 2 neonowki po 36w philips cool white,ziemie do kielkowania roslin egzotycznych, na poczatek dla roslinek chyba bedzie ?
Drugi pokuj na flo ma 1,8-1,9m wysokosci 3m dlugosci i 2m szerokosci pokoj zaklejam najpierw steropianem (3) potem folia do hydroponiki (bialo-czarna) pod spod tez dalem styropian dwa witraki takie od lazienek jeden wycagajaca drugi wciaga do tego witraczek obrotowy do cyrkulacji .
Posiadam odzywki firmy Tera vega i tera flo, doniczki kwadratowe 9szt po 11litrow kazda.
Lampe HPS 400W Philips son t agro .
Czy to wszytko wystarczy co jeszcze potrzebuje ?
Czy te neonuwki wystarcza pomozcie .
Czy ta lampa wystarczy na 9 roslinek 3x3 doniczki pod ta lampa ?
Jaka technike uprawy powinienem stosowac ?
Czy te dwa preparaty ktore mam na faze veg i flo wystarcza czy jeszcze jakas ?
z gory dzieki kazdemu zyczliwemu. :king:
Mam 4 ziarenka WHITE WIDOW i 5 ziarenek GRAPEFRUIT X NEVILLES HAZE z female seeds chcialbym je posadzic razem mozna tak ?
Pomieszczenie na rozwuj veg posiadam pod stolem oblozonym folia aluminiowa witraczek od lazienki oraz 2 neonowki po 36w philips cool white,ziemie do kielkowania roslin egzotycznych, na poczatek dla roslinek chyba bedzie ?
Drugi pokuj na flo ma 1,8-1,9m wysokosci 3m dlugosci i 2m szerokosci pokoj zaklejam najpierw steropianem (3) potem folia do hydroponiki (bialo-czarna) pod spod tez dalem styropian dwa witraki takie od lazienek jeden wycagajaca drugi wciaga do tego witraczek obrotowy do cyrkulacji .
Posiadam odzywki firmy Tera vega i tera flo, doniczki kwadratowe 9szt po 11litrow kazda.
Lampe HPS 400W Philips son t agro .
Czy to wszytko wystarczy co jeszcze potrzebuje ?
Czy te neonuwki wystarcza pomozcie .
Czy ta lampa wystarczy na 9 roslinek 3x3 doniczki pod ta lampa ?
Jaka technike uprawy powinienem stosowac ?
Czy te dwa preparaty ktore mam na faze veg i flo wystarcza czy jeszcze jakas ?
z gory dzieki kazdemu zyczliwemu. :king: