• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Potszebuje Rad i Wsparcia .

Wyszukiwarka Forumowa:

poczatkujac88

Member
Buchów
0
Siemanderko mam pytanie czy już moge wystawic moją koleżankę na wolny plener i czy musze coś z nią zrobić . Co do odmiany to nie znam ponieważ pestke dostałem od ziomeczka a krzaczek ma juz 23 cm . A i jeszcze jedno czy moze zostać w tej doniczce ?? Wspomożecie ??

09072012803.JPG

:spalony:

palebolubie2142

Well-known member
Buchów
0
.

ja już bym dawno wywalił na dwór
nie czekaj tylko odrazu wystaw ostatnio mamy burze to mozesz zrobic foliowa szklarnie ;d
z fartem:harvest:

Patriotyczny

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Odznaki
2
Tak jak koledzy piszą będzie ok

Albo weź w ręce słownik języka polskiego :D

dudens24

Well-known member
Buchów
0
Przesadz ja do wiekszej donicy albo ziemia wsypana do wykopanego dołka jak chcesz narazie w tej to dosyp ziemi do końca doniczki i jak najbardziej na OUT,puki jeszcze czas:)

sęp

Well-known member
Buchów
3
Siemanderko mam pytanie czy już moge wystawic moją koleżankę na wolny plener i czy musze coś z nią zrobić

Kolego wiesz, że mniej więcej od 15 maja nie występują już nocne przymrozki?
Jedyne co musisz zrobić to w trybie niezwłocznym zabrać szpadel, wykopać dołek i wysadzić tego badylka w grunt
dobrze jakbyś go jeszcze podlał po wysadzeniu, został mu mniej więcej miesiąc vega

Albo weź w ręce słownik języka polskiego :D

https://www.forum.haszysz.com/showpost.php?p=831354&postcount=552

E: szybko poprawione :D

poczatkujac88

Member
Buchów
0
Czyli jak dobrze Zrozumiałem pozostał jej Miesiąc , czy sadząc ją do ziemi muszę wyciągnąć ją z tej doniczki ?? czy normalnie z tą doniczko ją wkopać w dołek ?:harvest:

Ziołowy

Well-known member
Buchów
0
Wyciągnij ją z doniczki tak ze by nie uszkodzić korzeni , wsadź w ziemie i zrob oprysk z asahi SL

poczatkujac88

Member
Buchów
0
I tu jest mały problem zawsze mam pecha i wolał bym nie wyciągać jej z doniczki bo jestem pewien ze uszkodze korzenie , myślę że , jak wykopie dołek wsadzę ja i podsypie do końca ziemią to powinno być ok . Co sądzicie o pozostawieniu jej w doniczce ?? Jakieś skutki tego mogą być ?? wzrost itd ??:yeahh:

Dzin_Z_Butelki1

Active member
Buchów
0
doniczka ograniczy plantowi rozrost korzeni i plant moze byc mniejszy,
wysadzaj na dwór jak najszybciej w miejscu gdzie znajdziesz dużo pokrzyw skoro nie ma juz czasu na przygotowanie spota jedynie wymieszaj ziemie z odrobiną dolomitu po wysadzeniu zapodaj nawozem na wega, pozbądź sie tej doniczki i ciesz sie tym jak rośnie,
niebój sie sciągnąc donicy - przechyl planta do góry nagami i zrób to co dzieci w piaskownicy z wiaderkiem gdy lepią babki
wskazówka gdy bedziesz ją sciągał to super by bylo gdyby ziemia w niej bylaby sucha

poczatkujac88

Member
Buchów
0
Siemanko postanowiłem pozostawić ją w tej doniczce ponieważ chcę aby była niska tak do 80cm/100 cm i czy mozecie mi powiedziec ile został:harvest:eek: jej do końca życia ?? .

S

SafiraAlone

Guest
nie urośnie, korzeń ma mało miejsca .. do flo może jej daleko . mogą kwiatki być nie dojrzałe .. może chłop? :lol3: chłopak ty ją zabijasz:| pomyśl co ona czuje jak nie ma gdzie iść korzeń? mOGŁEŚ dać już wiecej ziemi do tej doniczusi :sunny: co ona w archeologa ma się bawić?

i teraz napisze co ja bym zrobił z nią bo aż mnie ściska;]
podjechałbym rowerkiem do ogrodniczego kupił 25Lziemi , wykopał na dworze dołek na tą ziemie (40cm40) z lekkim kopcem kreta ,podlałbym po przesadzeniu wodą ;] i poszedł wpi**u do domu <joint>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół