nasiona marihuany

Pow. 0,5m2 [PhytoLED 288W/192W] FM: 2x Caramelo ; Diamond Skunk AUTO ; Black Jack Herer

Wyszukiwarka Forumowa:

Ile będzie z wata?

• 0,25...

Głosów: 0 0.0%
  • 0,35

• 0,5

• 0,75

Głosów: 2 66.7%
  • 1

Głosów: 1 33.3%
  • 1,25!

• Łącznie głosujących
    3
  • Poll closed .

SwissExaktheit

Well-known member
Buchów
0
Witajcie.

Start nowego eksperymentu tym razem z oświetleniem LED to 7 sierpnia.
Powierzchnia ok 0,5 m2.
Wentylacja: Kanałowy wyciąć fi10cm + mieszający fi30cm
Oświetlenie Phytoled nx2 weg+flo
Nawozy
*ATAMI: Alga-C nkp000
Dzień1-14
*HESI - Orchivit npk524
Dzień 7- 19
*Canna - mono potassium 20%K2O
29 - 1/2 FLO
*SUBSTRAL - Kakten Nahrung npk357
19-39
*COMPO - Blumen Dunger mit guano npk456
64-82
*ADVANCED NUTRIENTS - Final Phase (czyszczenie i flushing)

Mały skrót przez ostatnie 2,5 tygodnia

Dzień 3

Dzień 12

Dzień 15

Dzień 17 (dziś)

SwissExaktheit

Well-known member
Buchów
0
Drogi kolego black jack jest w białej donicy. Treningów nie planuje. Będzie za to schludne prowadzenie, przycinanie. Na następną turę zrobię LST, następnie FIM i trzecią turę zadedykuje ML. Da mi to relatywne odniesienie jakie wyniki daje LED oraz który trening da mi najciekawsze rezultaty.

PS BJH jest o 4-5 dni młodszy bo miałem sytuację, że jedna donica nie wzeszła i dałem go jako rezerwowego do tej samej. I wzeszedł BJH, a dzień po nim spóźnialskie Caramelo.

CienkiLolek

GrubyBolek
Buchów
0
Drogi kolego black jack jest w białej donicy.

Tak myślałem , niebawem ruszam z 5x Jack Herer od dinafem i z tego co czytałem na początku są najmniejsze ze wszystkich przez cały grow ale jak się odpowiednio o nie zadba to odwdzięczaja się najwiekszym plonem na koniec i przeganiają wszystkie inne na finiszu :)

Co do treningów to na tym własnie jacku możesz już teraz spróbować ML ( nadaje się do tego super z tego co widziałem na relacjach) i porównać do innych nietrenowanych. Przemyśl sobie

Powodzenia i z fartem! ;)

Honza

Well-known member
Weteran
Buchów
5,268
Odznaki
2
Tak myślałem , niebawem ruszam z 5x Jack Herer od dinafem i z tego co czytałem na początku są najmniejsze ze wszystkich przez cały grow ale jak się odpowiednio o nie zadba to odwdzięczaja się najwiekszym plonem na koniec i przeganiają wszystkie inne na finiszu :)

Co do treningów to na tym własnie jacku możesz już teraz spróbować ML ( nadaje się do tego super z tego co widziałem na relacjach) i porównać do innych nietrenowanych. Przemyśl sobie

Powodzenia i z fartem! ;)

ML zajmuje sporo czasu i nie ma sensu trenować tylko jednej, bo przez 1,5 miesiąca nietrenowane zajmą cały box.

Ładny początek, będę zaglądał.

SwissExaktheit

Well-known member
Buchów
0
Up - Co nowego?

Witam.
Dzień 27

Jak dotychczas wszystko idzie sprawnie. 2 września diamond skunk rozpoczął dojrzewanie i idzie naprawdę przyzwoicie. (Czyżby joker turnusu?) Reszta się zbiera i weguje, myślę że za tydzień przełączam na 12/12.

To lecimy z tym koksem
Dzień 20

Dzień 22 (DSFLO 1)

Dzień 27 (DSFLO 6 dnień)
Rośliny tylko wyczyściłem z nadprogramowych liści, by lepiej doświetlić mniejsze pędy.

DS

BJ Herer z wczoraj pobranym klonem

Caramelo
uno

dos

dres reebok

+BONUS (ostatnie 15g z ostatniego grow które mi <palacz><wodna>:spalony: jeszcze zostało)

SwissExaktheit

Well-known member
Buchów
0
Up - Co nowego?

Cześć wam.

Dawkuję już nawozy i wszystko wygląda dobrze. Diamond Skunk wygląda fajnie jestem ciekaw jak pójdzie bo miałem zrazę do automatów lecz staram się być otwarty i sprawdzam co jakiś czas <lol>

Mam pytanie do starszych "ledziaży" :D
W jakiej odległości powinien być panel od roślin, to znaczy na jakiej wysokości ponad?

A tymczasem lece z fotkami

11.9 -> 31 Dzień (DS flo 9 dzień )

DS

Caramelo

BJ Herer

19.9 -> 39 Dzień ( DS flo 17 dzień )
PS. Od jutra zacznę liczyć pozostałym flo

IMG_20170919_182601.jpg

DS

Caramelo

BJ Herer

[/CENTER]
I co sądzicie idzie to jakoś?

P

Piję Mleko

Guest
idzie za***iście

leda nie wyżej jak 40cm
...
w sumie chu**wa sytuacja bo jeden kwitnie i on chce nisko a te co rosną chcą wyżej

SwissExaktheit

Well-known member
Buchów
0
idzie za***iście

leda nie wyżej jak 40cm
...
w sumie chu**wa sytuacja bo jeden kwitnie i on chce nisko a te co rosną chcą wyżej

Dzięki za rade i dobre słowo zastosuje. Ale mam tak fajnie też, bo akurat Diamond Skunk ma te 38cm a pozostałe trzy 24-26cm. Więc mogę im dać co chcą :D
Wk***ia mnie to, że zawsze mam w indorze takie niskie te krzaczkii. Na następny raz dostaną większe buty, może to pomoże.

Ktoś potwierdza, że te +-40cm to dobra odległość? Nie żebym nie wierzył koledze ale jedynie potwierdzam info.

Ostatnia edycja:

Prof.amator

Keep growing!
Weteran
Buchów
2
Odznaki
1
U mnie pod ledami ( cos kolo 260W) powyżej 50 cm sie wyciągały. Od jakiegoś czasu mam 35-40cm i jest dobrze. Lecą w boki. Mi sie wydaje, ze lepiej ida przy tej wysokości. Dodam, ze panny juz na flow.

Ostatnia edycja:

Prof.amator

Keep growing!
Weteran
Buchów
2
Odznaki
1
Dla pewności, o mocy 260W i mniejszym poborze rzeczywistym. Czy z poborem 260W :D
Kto pyta nie błądzi, mawiają.
Jakie ty masz wysokie te planty kiedy mają 30-35dni??

260W realnej mocy. Planty sa wysokie i naprawde spore. Link do mojej fotorelki masz w opisie, zapraszam ;)
Dokładne fotki masz na stronie 33 ;)

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół