• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Poważne konsekwencje??

Wyszukiwarka Forumowa:

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
EJ ziomki mam takie pytanie... Czy np przy takim rozkładzie bakania sa poważne konsekwencje?

A więć załużmy że przez caly styczen sie pali co dwa dni a potem do wakacji przerwa(czysty stuff bez tytoniu z fajek)potem przez wakacje sie baka co dwa dni moze rzadziej a potem po wakacjach przerwa do świąt ;D i od 24 do konca stycznia i tak dalej...

Czy przy takim rozkladzie :D hehe ze tak to nazwe:D można np przestać rosnąć ?
Słyszałem ze można przestać :/ i że bardzo szkodzi... ale jak sie robi takie przerwy 3 miechowe lub wi3ecej to chyba nie bedzie zle co ? :D a czy odbija sie to na nauce? u mnie dziwnie sie dzieje bo wlasnie coraz lepiej mi idzie :D

jointu

Well-known member
Buchów
0
NIC CI SIE NIE STANIE NAPEWNO NIE PRZESTANIESZ ROSNĄC! JA BAKAM PRAKTYCZNIE CODZIENNIE OD 15 ROKU ŻYCIA A MAM 18 LAT I NORMALNIE ROSŁEM ITD. A CO DO NAUKI TO NIE POPRZESTAWIA CI SIE NAPEWNO TAK W GŁOWIE ŻE NIE BEDZIESZ MOGŁ SIE UCZYĆ (co innego twarde dragi). NO ALE JAK BEDZIESZ BAKAŁ CAŁY CZAS TO BARDZO PRAWDOPODOBNE JEST ZE OPUSCISZ SIE W NAUCE-WIEM TO NA WLASNYM PRZYKŁADZIE. I MOWIE CI JOINTY JARAC MOZNA CALY CZAS UMIAR TRZEBA MIEC I TO DUZY PRZY TWARDYCH DRAGACCH A NAJLEPIEJ ICH W OGOLE NIE BRAC BO TO JUZ NIE PRZELEWKI.

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
A ile wzrostu miałeś jak miałeś 15 lat i ile do 18 roku życia centymetrów urosłeś ? :D ile masz aktualnie? :D musze sie na jakims przykladzie upewnic :D

L

Lord_Dariusz

Guest
ja mam 190cm wzrostu i w sumie regularnie fajki dopiero od roku pale
hehe
ale przestaje z tym pwooli
nie pale fajek juz z 6dni ;]

K

kkk36

Guest
najlepiej sie pali ok. 1 na tydzień np. w sobote . raczej sie nie opuścisz w nauce a masz co wikend odlot i jest git
:mrgreen:

battleangel

Well-known member
Buchów
2
Nie słyszałem żeby ktos przestał rosnąć po ziółku :p Ale w nauce można sie opuścić (wiem po sobie). Pozdro :flower:

S

Sed

Guest
battleangel napisał:
Nie słyszałem żeby ktos przestał rosnąć po ziółku
No ale ptaszek moze przestać rosnąć i co wtedy? :mrgreen:

battleangel

Well-known member
Buchów
2
Sed napisał:
No ale ptaszek moze przestać rosnąć i co wtedy?
Jakoś u siebie tego nie zaobserwowałem , ale jeśli by się ak stało to tylkowłasnie to mogłoby mnie skłonić żebym przestał palić :D :king: :rendeer: :jocolor: :flower: :geek: :cat:

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jointu: ty debilu , co z tego że rosłeś normalnie jak ci już pewnie mużg wyżarło
trzeba jarać z umiarem, raz na jakiś czas

[ Dodano: 2006-02-20, 16:55 ]
co za w du*e ***any cwaniak!!

[ Dodano: 2006-02-20, 16:56 ]
i sie kretyn popisuje że ciągle jara....

S

Sed

Guest
yoyy napisał:
jointu: ty debilu , co z tego że rosłeś normalnie jak ci już pewnie mużg wyżarło
trzeba jarać z umiarem, raz na jakiś czas

[ Dodano: 2006-02-20, 16:55 ]
co za w du*e ***any cwaniak!!

[ Dodano: 2006-02-20, 16:56 ]
i sie kretyn popisuje że ciągle jara....
ku**a mać tylko sie nawzajem nie obrażać każdy ma swoje zdanie :geek:

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
sorry za teksty ale baaaardzo nie lubie jak ktoś sie popisuje tym że pali durzo M.J.
wiadomo wszystko w nadmiarze szkodzi , a jeszcze sie chwaliś tym zę sobie szkodzi??

[ Dodano: 2006-02-20, 17:12 ]
za 10 lat , jak bedzie tak palił to jeszcze zachoruje na alchimera

Byczek

Well-known member
Buchów
0
Ja Was wszystkich(tzn. niektórych) nie rozumiem... Po co te bluzgi? Po co te spięcia?
Wszyscy jesteśmy rodziną jarających ziółko i tak trzeba podchodzić do tego wszystkiego przynajmniej tutaj na forum :joker: A nie tak że założysz źle temat i od razu lecą na Ciebie bluzgi ze średnią kilka na jeden post... Traktujmy się poważnie, ze zrozumieniem i opanowaniem, bo niedługo dojdzie do tego że nie można będzie wyrazić swojego zdania na jakiś temat...

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
wsumie to masz racje , chyba mnie troche poniosło.....
ale z tą rodziną to chyba przesadziłeś :D

[ Dodano: 2006-02-20, 17:55 ]
a pozatym bluzgi nie były na założyciela tematu

Byczek

Well-known member
Buchów
0
yoyy napisał:
[ Dodano: 2006-02-20, 17:55 ]
a pozatym bluzgi nie były na założyciela tematu

Pisałem ogólnie o moim odczuciu w stosunku do niektórych ludzi na forum nie tylko do Ciebie ;) Z resztą Twoje powodu bulwersacji jeszcze mozna uznać generalnie za sensowne acz troche przesadziłeś jednak :p

Ale koniec offtopa :p
Co do tematu to nie sądze żeby komuś kto jara z głową zioło mogło wyrządzić jakiekolwiek skutki fizyczne czy psychiczne :rendeer:

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
o tym właśnie pisałem, żeby rajać z umiarem

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół