akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Poważne konsekwencje??

Wyszukiwarka Forumowa:

battleangel

Well-known member
Buchów
2
Byczek napisał:
Wszyscy jesteśmy rodziną jarających ziółko
:thumleft: popieram :D bo wszyscy bakacze to jedna rodzina, starszy czy młodszy, chłopak czy dziewczyna :geek:

jointu

Well-known member
Buchów
0
do yoyya

koluniu nie musisz mnie wyzywać za to, że wyraziłem na forum swoje zdanie...ja nikogo nim nie obraziłem...a to że jaram dużo to jest moja i tylko wyłącznie moja sprawa zreszta każdy kto wypisuje coś na tym forum dużo jara...bo to forum jaraczy a jak tobie przeszkadza to że pale często to nie musisz mnie wyzywać!!! ja nie będe zniżał się do twego poziomu bo twój poziom konwersacji nie obliguje mnie do tego by prowadzić z tobą dyskusje jaram, jaram, jaram bo tak mi sie podoba!!!!! i nawet jeśli twoim zdaniem mam wyżarty mózg to i tak jestem po stokroć inteligentniejszy od ciebie. jesteś cwany bo siedzisz za monitorkiem?? i jesteś anonimowy? ciekawe czy byś mi to powiedział na ulicy? raczej nie bo za takie coś sie odrazu wyłapuje więc kulturalnie cie prosze nie rób z siebie ty debila mnie tak nazywając.

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
po pierwsze przeprosiłem, po drugie wtedy gdy to pisałem byłem bardzo wk***iony,
a po trzecie jak taki jesteś kozak to napisz test na IQ zobaczymy co ci wyjdzie

[ Dodano: 2006-03-13, 12:25 ]
a po czwarte, co , ty nie siedzisz przed monitorkiem??

jointu

Well-known member
Buchów
0
dobra to skończmy już z tym...jak byłeś wk***iony to luzz...o to mi chodziło...trzeba sie na wzajem szanować bo świat zejdzie na psy...PEACE- wkońcu maria nie powoduje negatywnych wibracji wiec dlatego skończmy z nimi- POKÓJ DLA WSZYSTKICH JARACZY!

H

haszyszekk

Guest
Nareszcie ;) Ja tez nie zaobserowwałem u sibie nic niepokojącego po stuffie... wręcz mi pomógł w nauce... nie było mnie w budzie ponad 3 miechy i sie uczyłem po szkole do 10 godzin... 17:00 w domu i siedziałem do około 4:00 czyli nawet 11 godzin ;/ co jakis czas robiłem sobie "odpoczynej". Wieczór przeznacząłem na palenie i moglem potem iść do szkolki i sie uczyć.... byłem nie taki zmęczony, gdyby nie MJ to bym sie nie wyrobił ;) pzdr

WicioP

Well-known member
Buchów
1
bogusik2, to ciekawe co piszesz. Czytałem i też kilka razy doświadczyłem lepszego wypoczynku po MJ nawet w kródkim czase. W jakich dawkach paliłeś MJ? Odrazu szedłeś spać czy chwila relaksu przy TV, Muzyce?

H

haszyszekk

Guest
Około gieta wypalałem przez fajeczke wodną własnej roboty (nie był to majstersztyk ae stykała spoko) i załanczałem na kompie BB Kinga, jakaś godzinka, troche fazy i szedłem spać. Czasem kładłem sie dopiero po 3 godzinach jak sie w coś wkręciłem ;)
Raz zdarzyło mi sie iść na spacerek po lesie (ok. 20:00) 2 godzinki spaceru (brechty z kwiatków i drzew ;) pozniej 3 snu i po pierwszej byłem już na tyle wypoczęty zeby wkuć kilka rozdziałów historii ;P pzdr

kater

Well-known member
Buchów
0
o kurcze, jak Wy tak możecie, ja po zapaleniu nie daje rady się uczyć, nie wychodzi mi, nie potrafie się skupić ni troche, siedze nad książką i gram w węża na komórce jak mama każe się uczyć a jestem po... albo zwyczajnie zasypiam, nie mam za grosz motywacji do nauki po ganji :)

H

haszyszekk

Guest
Tu nie chodzi o nauke. Dzięki MJ nie będziesz sie lepiej uczył i na to nie ma szans.
W przypadku jeżeli np. masz ogrom materiału do nadrobienia i zakówasz po kilkanaście godzin dziennie to ganja pomaga sie wyluzowac i odpocząć żeby potem miec siłe na dalsza nauke... pzdr

SMIESZNY1

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Tylko umiar!
Qrwa jak się jara codziennie to nie można być kujonem, no chyba że skujonem :D
Jak jednak ma się egzaminy i przed nimi z miech sie nie pali to można ładnie ogarnąć wszystko. Oczywiście jak sie chce. Wiem po sobie.

Dzasta

Well-known member
Buchów
1
SMIESZNY1 napisał:
Jak jednak ma się egzaminy i przed nimi z miech sie nie pali to można ładnie ogarnąć wszystko. Oczywiście jak sie chce. Wiem po sobie.
całkowicie się z tym zgadzam.....mogłabym to samo o sobie napisać :geek:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół