akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Powazny problem z podchodowaniem

Wyszukiwarka Forumowa:

hlor

Well-known member
Buchów
2
Mam problem chce podchodowac roslinki az beda mialy z 2 tygodnie ale nie mam boxa a moj parapet jest niezbyt oswietlony wiec pomyslalem sobie ze bede je trzymal na parapecie ale za oknem. Jest tylko jeden problem chodzi mi o to ze jest chu**wa pogoda i wyglada na to ze przez dluzszy czas nie bedzie cieplej. I tu prosba do was napiszcie jakie macie pomysly. Z gory dziekuje...

S

sdfsdf

Guest
no a nie masz mozliwosci zrobic malego boxa? a ile masz konkretnie tych roslinek i co to za odmiana? ja proponuje zrobic boxa i tam doswietlac sztucznie np. swietluwkami albo kompaktami :) bo hps-a nie oplaca sie kupowac na 2 tyg :p ale kto wie...
pozdro!

hlor

Well-known member
Buchów
2
Odmiana to shaman (out) a problem w tym mam troche trudna sytuacje bo stara stracila prace i tzreba zaciskac pasa a nie placic mase kasy za prad( mam az 12 pestek) wiec chce znalezc jakies rozwiazanie np. zeby dolniczki wsadzic w styropian zeby nie przemarzly albo wystawiac je tylko w dzien a na noc chowac. Poradzcie mi co im nie zaszkodzi i bedzie ok. Czekam na jakies pomysly....

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Kurde wspolczuje ci tego kombinowania ale mam dla Ciebie fajne rozwiązanie... weź jakąs starą szafę z piwnicy lub gdzie massz może albo sazfke 80 lub 100 cm gdzies tak... kup pare energooszczędnych kompaktówek philipsa i tyle... hps na flo nie potrzeba a z 12 powiedzmy ze 5 bedzie zenskich to do boxa 50x50x100 zmiescisz je... bedzie spoko jeden dzien poświęć i zaangażuj się a zobaczysz jak to się opłaci oczywiście łatwo mi tak mówić sam mam problem z outem ale dam rade ;D :p dla ganji wszystko!!

hlor

Well-known member
Buchów
2
Ja teraz zaczolem intensywnie rozmyslac nad opcja wystawiania roslinek na bardzo nasloneczniony parapet(ale na dworze) i chowac je na noc zeby nie zmarzly, a jesli bylyby bardzo zimne dni to jednak box( material na boxa wlacznie z zarowkami mam ale niech to bedzie ostatecznosc). Nadal czekam na jakies blyskotliwe pomysly.

S

sdfsdf

Guest
moze pokombinuj nakrywajac je butelkami plastikowymi.... niewiem wydaje mi sie ze mozna by z tego cos zrobic :)

hlor

Well-known member
Buchów
2
Dobra postanowione bede je trzymal na parapecie za oknem beda nakryte butelkami z dziorami a na noc bede je chowal do domciu zeby mi sie nie przeziembily:d a jak bedzie super zimno ( ok 8stopni) to do boxa. Co wy o tym sadzicie?? Jesli potraficie cos doradzic to schecia wyslucham

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
nie lepiej cały czs w boxie?.Przez 2 tygodnie na swietlówkach zapłacisz z 5zł wiecej za prad:)

hlor

Well-known member
Buchów
2
Tylko jak duze bede musial miec dolniczki po dwuch tygodniach?? I kiedy da sie plec rozpoznac zeby czesc wyzucic??

MaoVi

Well-known member
Buchów
0
rada odemnie dla ciebie: poprostu poczekaj jeszcze.... chyba ze masz early misty, ale radza ci zrob greenhouse tzw. folie, ale i tak jest jeszcze zamalo slonca -potrzebujesz lampe

MaoVi

Well-known member
Buchów
0
LOL ;]

powinno juz kielkowac bo jak "wiesz":scratch: EM -Early Misty, nie jest dobra pod polski klimat ze wzgledu na krotkie lato.

Kummeraz

Active member
Buchów
0
buhahaha MaoVi kto ci takich glupot naopowiadal widzialem juz nie raz na forach jak kolesie pisali takie bzdury nic ci to nie da ze szybciej wysadzisz zakwitnie w tym samym momencie moze bedzie wieksza ale tego do konca tez nie wiem bo tylko raz sadzilem na out i nie mialem porownania

hlor

Well-known member
Buchów
2
Jak nie urok to sraczka....okazalo sie ze przeprowadzam sie na poczatku lata do innego miasta i bede mial powazny klopot z jezdzeniem do mojego spota. Dlatego musze sobie zalatwic kilka pestek do uprawy indoor bo takiego boxa moglbym jakos jeszcze przewiesc do nowej chaty. Napiszcie domnie jesli macie jakies pestki do odsprzedania.

Z gory dziekuje hlor.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół