• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Powolny wzrost

Wyszukiwarka Forumowa:

tymbark6666

Member
Buchów
0
Witam, posadziłem planta jakieś 2 miechy temu z ziarenka z pakietu, obecnie znajduje się w doniczce ze względu na mały przypał związany z miejscówką. Zdążyłem podlać ją 2 razy biohomusem, oczywiście jak była jeszcze posadzona na spocie a nie w doniczce. Dołączam zdjęcia i kieruje do was pytanie czy coś z niej będzie? i czy ewentualnie można coś zrobić w kierunku tego aby się rozwinęła(przesadze ją jutro)

rabit_

Well-known member
Buchów
0
2 miechy ... omg :zombi: moje krzaki posadzone 2 miechy temu mają grubo ponad metr wysokości do tego były przycinane ...

Wsadź w ziemie może coś jeszcze wyciągniesz z tego ...( w dobrze nasłonecznionym miejscu )
Ale jak już się za coś bierzesz to przyłóż się choć trochę do tego a nie pożałujesz jak przyjdzie czas na zbiory...

Justi

Well-known member
Buchów
0
Wal asahi, bo to nic z tego nie będzie... 2 miechy i taka roślina :O
Wal 1,5ml na 1L (pierwsza dawka), a potem za 2tyg. (2-ga dawka).
Trzeba dać w piz*ę z asahi, bo to nic z tego nie będzie jak kopa solidnego plant nie dostanie. :pl::pl::pl:

Atomowy Klaun

Member
Buchów
0
Trzeba bylo kupic wieksza doniczke i lepsza ziemie bo ta nie wyglada za dobrze...

NewHope

Well-known member
Buchów
0
Roslina sie skarlowaciala i juz niestety nic z tym nie zrobisz. Bo nie sadze ze asahi sl ktory moze i jest hormonem wzrostu pomoze. Ale mysle ze warto sprobowac. Musiales sie bawic swiatlem z nia strasznie chyba nie ? Pozdro. <peace>

drjoints123

Member
Buchów
0
jakie masz ph gleby? moja rosła jak jak dzika przesadziłem ja do zlej glezby zatrzymala sie w miejscu teraz jest w dobrej ziemi i rosnie dalej tak jak powina

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół