• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Powyginany plant co jej jest ???

Wyszukiwarka Forumowa:

gajowy007

Active member
Buchów
0
witam oto co zastałem dzisiaj :(((( co jej dolega ? czym jest spowodowane i czy da sie to odratowac ... podpowiedzcie please

gajowy007

Active member
Buchów
0
jest podlana , czy ktos juz tak miał ??

---------- Post added at 10:16 ---------- Previous post was at 09:34 ----------

dajcie jakies wskazówki koledzy . z góry dzieki

Justi

Well-known member
Buchów
0
walnij ją opryskiem - asahi.
Wg. mnie to jest od deszczu, więc nawet ją nie podlewaj, bo ma wystarczająco. Drugą rzeczą o jakiej myślę to grad/gruby deszcz padał i po prostu zdeformował Ci ją, do tego pewnie wiatr (więc nie ma się co dziwić).

Smol Gande

Member
Buchów
0
Oczywista sprawa. Deszcz Ci wytłukł krzaczka. Wystaw ja na oporowe słonce. Wstanie :)

gajowy007

Active member
Buchów
0
dzieki koledzy własnie spryskałem asahi mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze. to wlasnie najmniejszy plant bo obgryziony przez sarne , reszta jest wieksza ale tez im cos brakuje ... prosze zerknijcie i wypowiedzcie sie !

D

delete

Guest
lekkie niedobory azotu. pierdyknij na dolomit i nawozik i bd git

supercristal

New member
Buchów
0
Nic jej nie bedzie

Popodpieraj szczyty jeśli za mocno podłajeś to juz nie podlewaj jej . jak masz to spryskaj ją delikatnie jakąś odrzywką najlepiej sam korzeń:salut:

gajowy007

Active member
Buchów
0
nawozilem saletrą juz dwa razy w tym raz dzisiaj. musze zaopatrzec sie w takim razie w dolomit :salut: ile jego trzeba pod lodyge podsypac ??

---------- Post added at 16:40 ---------- Previous post was at 16:31 ----------

i znów napie****a u mnie deszcz po prostu zaraz ch*j mnie strzeli :pl::pl::pl:

G

Gość

Guest
Czy Ty masz doniczki wkopane w ziemie ???
Jeśli tak to radze Ci coś z tym zrobić... albo wsadz planty w ziemie, albo je trzymaj w doniczkach
pozdro

gajowy007

Active member
Buchów
0
jasne ze wkopane w ziemie ... to są wiaderka 20l i porobione dziury od dolu

P

Phineash

Guest
Czy Ty masz doniczki wkopane w ziemie ???
Jeśli tak to radze Ci coś z tym zrobić... albo wsadz planty w ziemie, albo je trzymaj w doniczkach
pozdro

Właśnie ?! a czemu nie ?
Ja tez tak bede robił ? Wiadra z dziurami w ziemi tam ziemia ogrodowa i ma byc git ! :D

Co źle ? :zombi:

G

Gość

Guest
nie widzialem wczesniej odpowiedzi.. xd
a Jaki sens ma wkopywanie doniczek w ziemie? i tym samym hamowanie rozwoju korzeni ? Korzenie nie mają gdzie iść, nadmiar wody nie jest najlepiej odprowadzany, nie mówiąc już o powietrzu które również jest potrzebne do prawidłowego rozwoju..
Dzieki za warna, Pozdrawiam wybitnych specjalistów!:pl:

D

delete

Guest
a Jaki sens ma wkopywanie doniczek w ziemie?
Wlepiłbym Ci negatywa ale co to zmieni.,. Jak nie masz pojęcia to nie udzielaj się i nie wprowadzaj ludzi w błąd. Opcja z wkopaną donicą to dobra opcja, wszystkie suple i wodę dawkujesz konkretnie pod korzeń naszej rośliny. Donice mają dobry drenaż i jeżeli korzeń nie będzie się mieścił poleci w dół przez otwory w spodzie. Jest jeszcze kilka zalet takiego sadzenia, poszukaj a potem pisz.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół