• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pozbywanie sie lisci i ziemi??sposoby

Wyszukiwarka Forumowa:

growbox400w

Member
Buchów
0
Chciałbym pomocy bo nie wiem co mam zrobić z zużytą ziemią i liśćmi? nie mieszkam w pl. Według prawa gminnego powinienem wywieść je na specjalny punkt z odpadami 'bio' i niezbyt mogę je wyrzucić do kosza bo sprawdzają??
(raz w tygodniu są wywożone śmieci i facet dzień wcześniej sprawdza i segreguje jak coś nie pasuje)

aro-zek

Well-known member
Buchów
1
liście podsuszyć i spalić
ziemię wysypać przez okno

albo zmielić i wynosić po kieszeni codziennie na spacerze

k***vva ja pie***le jaki temat, jak ty tam sobie za granicą dajesz radę jak takie pytania zadajesz?
do wy***ania, bo to uwłacza godności :)

R

ronson

Guest
Zgadzam sie z powyższym :freak: wypie**** ziemie na jakiś skwer, w końcu to... ziemia.

vikeor

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Kto ci będzie po smieciach grzebal? :p

oleander

Well-known member
Buchów
0
Jako zamaskowany ninja wybij w nocy z pelnymi siatami i wypierdziel to w ustronne miejsce(pod krzaki ,do rowu ,nad rzeke , gdziekolwiek byle by sie nie rzucalo w oczy) . Mozesz dac to na kompostownik jezeli go posiadasz(lub nawet rozdrobnij jak najbardziej i spuszczaj porcjami w kiblu he he) , rusz dynka a nie takie pytania zadajesz. Pozdro

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
wg prawa gminnego na 100% sa miejsca do utylizacji takich odpadow. po za tym mozesz bez wiekszego uszczerbku dla kogokolwiek wyj***c na tereny zielone - tak jak wyzej, zeby tylko nie rzucalo sie w oczy

Fidel Gastro

Stary wyjadacz cukierasków...
Weteran
Buchów
4
Zostaw komus pod drzwiami I zadzwon na policje...ale temat

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół