• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Pozytywny stuff

Wyszukiwarka Forumowa:

patkud

Well-known member
Buchów
0
Witam, interesuję mnie jakaś odmiana INDOOR taka:

1)do grania na konsoli ze znajomymi ( fifa, pes) ^^.
2)do oglądania filmów etc, (samemu)
3)najlepiej pozytywna, żeby nie było nerwowości,paranoji etc.
4)Do 100cm wysokości

Nie muszą to być automaty, ale preferował bym je ze względu na szybkość plonu, bardziej liczy się jakość nie ilość.

Box 76x35x100 dł/szer/wys. Narazie posiadam CFL 200W DUAL, ale planuje dokupić albo drugiego, albo jakiegoś HPS 150W. Wejdą mi 4 roślinki max 5.

Mogą być różne odmiany, bo wątpie że takie kryteria spełni jedna bądź dwa różne gatunki.

Czy wole sative czy indice to raczej nie wiem, bo wszystko co paliłem to od dilla, nie wiadomo jaka odmiana itd.

Narazie hoduje LR#2 i BB af, na nawozach Advanced Nutrients zobaczymy co z tego będzie.

Cena za nasionka nie gra roli.

patkud

Well-known member
Buchów
0
z tego co piszesz wolisz sative

Hm... Dzięki za info ;], Buszek leci . Będę się rozglądał za genami z przewagą sarivy ;].

Jeszcze może coś co pozwala się mocno skupić na jedym zadaniu.

Grzesiu007

Active member
Buchów
0
Spróbuj auto ak47 fem, wydaje mi się że jest to jedna z roślinek której szukasz <joint>

vobis

Well-known member
Buchów
0
ak47 bardziej go za***ie, wez sobie big bad johna af, ponoc mocna sativa. Za 3tyg. bedzie smoke report ;)

patkud

Well-known member
Buchów
0
Blue Mistic od RQS co o tym myślicie ? spełni moje wymogi ?

Blinx

Well-known member
Buchów
0
ak47 bardziej go za***ie, wez sobie big bad johna af, ponoc mocna sativa. Za 3tyg. bedzie smoke report ;)

Gdzieś czytałem że BBJ działa troche paranoidalnie więc jka dla kolegi to się raczej nie nadaje.
Większość odmian będzie się nadaać jak zetniesz przy mlecznych trichomach.

Don Z Dolni

Well-known member
Buchów
1
A ja polecam Amnesia Haze x Killing Fields paliłem wszystkie fenotypy i wszystkie były fajne żaden nie mulił dosyc długo trzyma i jest dobre bo ma słaby zapach. Pierwsze jaranie po którym nie ziewałem :D a jeszcze jak trafisz najbardziej sativowe pheno to juz całkiem energetyczny kop:D

patkud

Well-known member
Buchów
0
Zdecyduję się na jedną, bądź dwie roślinki które proponuje Doni z Dolni.

Jeszcze zostają dwa lub trzy miejsca na planty.

Super Lemon Haze ?

Jamaican Haze Auto - czy jest może gdzieś nie auto ? Bo jeśli się zdecyduje to albo wszystkie robię auto albo wszyskie normal ;]

Chciałbym tez coś zupełnie odwrotnego spróbować czyli coś ala mocna indica,

Chemdog ?
Jack herrer ?

Natural

Well-known member
Buchów
1
bierz super lemon hejza
pokochasz to palenie :jaraczz:

paprotka

Well-known member
Buchów
0
osobiście polecam skunk#11 po żadnej innej odmianie nie mam takiego zaciesza i humoru, nawet w raportach można poczytać że humor po niej jest :)

pzdr

patkud

Well-known member
Buchów
0
tu masz cos fajnego : Californian Skunk
:harvest:

Niestety za wysoko ja mam tylko metr wysokości ;/

osobiście polecam skunk#11 po żadnej innej odmianie nie mam takiego zaciesza i humoru, nawet w raportach można poczytać że humor po niej jest :)

pzdr

Skunk 11 zagości w mojej uprawie ;] od DP czy może jakieś inne ?
Amnesia Haze x Killing Fields - tylko muszę nazwę i breedera poszukać.
Super Lemon Haze - również zagości

no i może jeśli będą jakieś ciekawe propozycje to coś jeszcze, albo zdecyduje się na jakieś podwójne.

FYAH

Well-known member
Buchów
0
Witam, interesuję mnie jakaś odmiana INDOOR taka:

1)do grania na konsoli ze znajomymi ( fifa, pes) ^^.
2)do oglądania filmów etc, (samemu)
3)najlepiej pozytywna, żeby nie było nerwowości,paranoji etc.
4)Do 100cm wysokości

Nie muszą to być automaty, ale preferował bym je ze względu na szybkość plonu, bardziej liczy się jakość nie ilość.

Box 76x35x100 dł/szer/wys. Narazie posiadam CFL 200W DUAL, ale planuje dokupić albo drugiego, albo jakiegoś HPS 150W. Wejdą mi 4 roślinki max 5.

Mogą być różne odmiany, bo wątpie że takie kryteria spełni jedna bądź dwa różne gatunki.

Czy wole sative czy indice to raczej nie wiem, bo wszystko co paliłem to od dilla, nie wiadomo jaka odmiana itd.

Narazie hoduje LR#2 i BB af, na nawozach Advanced Nutrients zobaczymy co z tego będzie.

Cena za nasionka nie gra roli.

Z tego co pisze to raczej nie ma ochoty na sative tylko miłą, euforyczną hybrydkę nie koniecznie z przewagą sativa.

Większość odmian z przewagą sativy u osób podatnych może powodować nerwowość czy niepokój, szczególnie paląc samemu. Większość odmian z przewagą genów haze i mexican potrafi zaniepokoić. Dodatkowo jeśli nie zrobisz mini mini wega to te 100 cm przy tych odmiankach będą chciały przekroczyć.

Z odmian euforycznych, nie mulących, nie speedujących i dość kompaktowych polecam Marley's Collie czy Blueberry. Po obu można zarówno delektować się leżeniem jak i graniem w piłkę.

patkud

Well-known member
Buchów
0
Z tego co pisze to raczej nie ma ochoty na sative tylko miłą, euforyczną hybrydkę nie koniecznie z przewagą sativa.

Większość odmian z przewagą sativy u osób podatnych może powodować nerwowość czy niepokój, szczególnie paląc samemu. Większość odmian z przewagą genów haze i mexican potrafi zaniepokoić. Dodatkowo jeśli nie zrobisz mini mini wega to te 100 cm przy tych odmiankach będą chciały przekroczyć.

Z odmian euforycznych, nie mulących, nie speedujących i dość kompaktowych polecam Marley's Collie czy Blueberry. Po obu można zarówno delektować się leżeniem jak i graniem w piłkę.

No i stary wyjaśniłeś mi to idealnie ;], buch lecii ^^ nie mam nerwowości czy niepokoju, ale paliłem parę razy takie zioło gdzie wszyscy mieliśmy takie nie miłe jazdy tzn. jakieś drgawki lekki niepokój etc., teraz mam LR#2 i BB własnie ale automat, więc skusze się również na odmiane nie automatyczną.

Niestety 100 cm nie przeskocze...

Marley's Collie tylko reg ? nie ma femek ?

Ostatnia edycja:
D

delete

Guest
Amnesia Haze x Killing Fields - tylko muszę nazwę i breedera poszukać.

http://ultimateseeds.com/low-odour/amnesia%20the%20killing%20fields

A ja od siebie dodam Sweet Light, ciekawy automat jak dla mnie. Dość mocny, ale można przy nim odpocząć, jak i popracować ;)

Nie wiem po co ludzie polecaja odmiany Af przeciez one zawsze cos zamulaja mniej lub wiecej a jak nie to potem i tak sie robi taki przyjemny klimacik do spania...

Ale przecież to Twoja opinia, ja mam inne doświadczenia ;) Pozdro..

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół