nasiona marihuany

Prąd w piwnicy

Wyszukiwarka Forumowa:

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
witam. ciekawi mnie jak wyglada sprawa z pradem w piwnicach w budnykach wybudowanych w latach 80-tych. na korytarzu w zadnym miejscu w piwnicy nie ma licznika, ale mysle ze gdzies musi byc, np w wezle cieplnym, ale mniejsza o to. interesuje mnie, czy zauwaza zwiekszenie poboru pradu, gdy dodatkowo bedzie dzialal hps 400w + 100w. z mieszkancow nikt nie zauwazy, gorzej z elektorwni. za prad w piwnicy placi sie z gory 4zl, czy oni jakas zauwaza zwiekszenie pradu? jak myslicie? uprawialiscie kiedys w pinicy z mocniejszymi lampami?

peace! :geek:

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja mam w piwnicy 230W hps + 2000W farelka :p
blok budowany też jakos w latach 80, tyle że u nas nikt nie placi za prad w piwnicy.

podłączyłem się do skrzynki zbiorczej, kabel poprowadziłem przy suficie i jeszcze nikt sie do mnie nie z***ał
Mozesz spoko startować !!

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
to git, bo u nas w piwni tez jest prad na nielegalu :rendeer: :rendeer: :rendeer:

kamien spadl mi z serca, pzdr :wink:

C

CannaBis

Guest
hehe ja też choduje w piewnicy słyszałem że prąd jest za FREE :thumleft:

kędziorek

Well-known member
Buchów
0
Oj, koledzy, przyczyniacie się do INFLACJI. Żydostwo i masoneria. :cheers:

sd

Well-known member
Buchów
20
Ludzie okradacie kieszenie polityków :thumleft: :thumright: hehehuehueheuheueheuehueehueheuheuee

R

rasta

Guest
z tym prądem to nie jest do końca tak że nikt za niego nie placi bo ktoś musi, za darmo nic nie ma.
moim zdaniem administracja wlicza go w czynsz wszystkich mieszkańców bloku.

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
rasta, jest dokładnie tak jak mówisz, ale 3 zl więcej w czynszu a 90 zł na rachunku to jest różnica

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
skoro pobieracie prąd to ktoś musi za niego zaplacic, niewarzne kto, byle nie my :thumleft:

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
No stary miałem ten sam problem, mialem juz nowy temat zakładać :D ale spoko bo zakładam boxa rowniez w piwni :D

sherman

Member
Buchów
0
piwnica

Ja chodowalem w tamtym roku w piwnicy, oswietlalem zarówko 250w dobrze uszczelnilem zeby się swiatlo niewydostawalo. i nikt nic nieobczail. Dopiero na koniec roku jak przyslo doplacenia mieszkancom za prąd to im się niezgadzalo wyslali elektryka zeby sprawdzil czy ktos niekradnie prądu w piwnicach. A le oczywiscie nic niedosli coijak. Dobry pomysl piwnica, tylko teraz ja niemoge juz tam sadzic bo obawiam się policji zeby mi niewjechala na chawire

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół