Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
musisz opierać się na bibliografi anglojęzycznej [jest jeszcze książka po polskiemu Jose Cervantesa uprawa indoor] i pewnie głównie z książek z URolniczego o uprawie konopii przemysłowych
Potrzebna mi jest jakaś fajna rycina z Cannabis indica jeśli ktoś coś ma będę wdzięczna. Jako, że w mojej pracy dominują ryciny chciała bym się trzymać tego planu.
Tematem mojej pracy jest Uprawa, zastosowanie i surowce Cannabis indica i Cannabis sativa. Tak więc porusza wiele wątków zaczynając od morfologii..przechodząc w zagadnienie typowo chemiczne (tu wszystkie związki) po zastosowanie..itp Mówiąc bardzo ogólnie.
haha wlasnie wracam z seminarium a za promotora mam strasznego chu*a.
jak Twoj promotor zareagował na taki pomysł?
moze sam pali? moze przypalacie sobie na seminarium
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.