nasiona marihuany

Prawda czy kłamstwo "obalamy mity"

Wyszukiwarka Forumowa:

Marcisz

Well-known member
Buchów
0
Ktos tam slyszal powiedzal temu i tak dotarlo domnie ze nastepujace rosliny kopia :
-chmiel "szyszki" po spaleniu daja efekty podobne do mj
-pokrzywa to samo

o czym wy slyszeliscie ? :p

Pedro

Well-known member
Buchów
0
Paliłem chmiel - efekty podobne jak po wypiciu np. melisy czy czegoś innego na uspokojenie - ile spaliliśmy - no będzie troche ;-)
Pokrzywa powiadasz - jest z tej samej rodziny co mj, posiada śladowe ilości thc, ale jakoś nie miałem ochoty a tym bardziej powodu aby tego próbować.
Próbowaliśmy jeszcze np. piołun ale także bez większych rewelacji. Raz spróbowałem na język po mj - ojjj bolało :farao:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
zartujecie ze pokrzywa zawiera sladowe ilosci thc :santa: napewno mniej niz przemyslowka :geek: ej a z tym piołunem t przeciez zawiera thujon chyba...

Pedro

Well-known member
Buchów
0
piołun zawiera tujon ale bynajmniej na mnie i kumpla nie podziałał - może jakąś inną metodą ale przez palenie lola nie bardzo.
Z tego co czytałem/słyszałem pokrzywa zawiera "śladowe" ilości thc - ale upalić się nią raczej nie da ;-)

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Grzybiarz napisał:
może jakąś inną metodą ale przez palenie lola nie bardzo.

rozpuszcza się w alkoholu, słyszałeś o absyncie?

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
to wiadomo!!ale czemu niedziala poprzez palenie??moze zamalo wypaliliscie bo to tak z pare gramow na lebka by byc chyba musialo!!a a absyncie sa dodane takze inne ziola... czy one tez dzialaja jakos??

Pedro

Well-known member
Buchów
0
lubo napisał:
Grzybiarz napisał:
może jakąś inną metodą ale przez palenie lola nie bardzo.

rozpuszcza się w alkoholu, słyszałeś o absyncie?
Tak słyszałem :tongue:
@durielek dobrze pisze - prócz samego piołunu w absyncie znajduje się jeszcze kilka innych ziół

Matrio

Well-known member
Buchów
0
Thujon idzie palic ;) przepisu teraz nie pamietam, ale wiem ze idzie bo juz o tym czytalem. Co do Piołunu to mam kilkaset gram :p idzie zrobic piołunówke by uzyskac thujon. Jednak thujon jest tak cholernie gorzki ze...szkoda gadac, podajze jest na liscie najbardziej gorzkich substancji na swiecie. Co do chmielu to ma ktos z was moze realfoto ? bo chyba widzialem ost. u mnie sporo tego ale ze zdjec z neta niewiem czy to chmiel :| co do chmielu to dziala uspokajajaco i nasennie ;) i wg. mnie duzo mocniej od meliski :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół