Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Panowie, jako, że ta picza nie mieści mi sie w boxie, a nie chciałem robić supercrropingu postanowiłem nagiąć ją. I tu moje pytanie czy coś takiego może byc?
moze byc jak juz wiecej sie nie da nagiac, a jakiego masz boxa? mozesz tez teraz te liscie z dolu poodchylac co tym topem przykryles tak zeby mialy dostep
ja bym jednak zrobil supercropping, zrobilem na 3 galeziach w 4 tygodniu flo i nie dosc ze dzieki temu za***iscie je upchnalem to te galazki sa najwydajniejsze, nie zauwazylem zadnych negatywnych skutkow, tylko trzeba to umiejetnie zrobic...
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.