• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Preflowery czy jakos tak ;]

Wyszukiwarka Forumowa:

swirek

Well-known member
Buchów
0
jak myslicie mozna by byłoo FIM zrobic takiemu LRxPS ?? bo trzymam je w boxie na sadzonki i nie wiem czy mi sie zmiesci jak bedzie dalej tak rosł. Ma 2 tygodnie i ma 5 pieter i narazie nie widac jaj ani powerflowerow. Plonu to chyba nie zmniejszy, co o tym myslicie? :santa:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Poczekaj aż będzie miał 4 tygodnie i będziesz miał pewność, że nie będzie miał auto flo. JA po takim czasie zrobiłem im FIM. Rosną jak normalny cannabis.

Furi

Well-known member
Buchów
0
to po jaka choler ten koles sprzedaje to jako czysty LR czy on jest pojechany??

G

Green

Guest
to po jaka choler ten koles sprzedaje to jako czysty LR czy on jest pojechany??

spewnoscia a jeszcze bardziej sa po***ani ci co od niego kupuja

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Furi napisał:
to po jaka choler ten koles sprzedaje to jako czysty LR

Bo sam nie wiedział że zapyliły mu się nawzajem i zrobił się cross. Ty jesteś po***any.

swirek

Well-known member
Buchów
0
lubo napisał:
Poczekaj aż będzie miał 4 tygodnie i będziesz miał pewność, że nie będzie miał auto flo. JA po takim czasie zrobiłem im FIM. Rosną jak normalny cannabis.
ten cross moze nie miec autoflow? bo rosliny .::ARKAN::.'a maja chyba, jesli rosna jaja :albino:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół