Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Ja zawsze mówię wprost co chcę. Mam zawsze w głowie listę rzeczy, które może jakoś bardzo nie potrzebuje, ale mogłabym mieć. Nie dostaje żadnych dziwnych nikomu niepotrzebnych pierdół, tylko rzeczy z listy. W tym roku na liście są mata do jogi, sluchawki bezprzewodowe i obudowa do tel. I konkretne książki.
W ostatnim czasie spodobała mi się ceramika Bolesławiecka Zastanawiam się nad takim ręcznie malowanym czajnikiem.
Z jednej strony chciałabym wiedzieć, ale jednak powiem Wam, że miło jak jest jakaś niespodzianka. Dla mnie np. totalnym zaskoczeniem było kiedy dostałam w prezencie zegarek albo zestaw perfum od męża od Armaniego. Totalnie się nie spodziewałam. Ja sama kupując jednak lubię podpytać co kto chce.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.