- Buchów
- 220
Na jakie wysokosci i na jakiej mocy masz lampe ustawiona w pierwszych dniach ?Ekipa w komplecie
Dzień 1/2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Na jakie wysokosci i na jakiej mocy masz lampe ustawiona w pierwszych dniach ?Ekipa w komplecie
Dzień 1/2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ło panie, raczej wysoko typu ok 60-100cm nad a moc taka, żeby dostawały te 200-300ppfd.Na jakie wysokosci i na jakiej mocy masz lampe ustawiona w pierwszych dniach ?
No mam tak 95cm , ale mialem na 25% mocy , wyciagaly sie i dalem na 50% , nie chce przedobrzyc , pierwszy raz na panelu led (lumatek 300 W pro) ZOBACZYMY co to bedzieło panie, raczej wysoko typu ok 60-100cm nad a moc taka, żeby dostawały te 200-300ppfd.
Bardzo polecam. Zaraz albo jutro będę podawał końcowe wyniki bo w zasadzie wyschło wszystkoŚwietnie że trafiłem na twoją fotorelacje, bo właśnie patrzę na nasiona od babci i mam na oku te odmiany między innymi, pięknie ci to wyszło![]()

Ja mam od Babci i Apricot Oreoz i w zapasie jeszcze Original OreozCo do Oreoz miałam okazję skosztować - chociaż nie jestem pewna, czy to na pewno Apricot, ale nie znalazłam wiele odmian z "oreoz" w nazwie, więc podejrzewam, że tak. Przyjemne palonko![]()

Dobre pytanie xD Powinno lekko na 2 miesiące biorąc pod uwagę, że lubię jarać i często rozdaję bliskim znajomym, żeby nie palili gówna z ulicy.Tak z ciekawości, na ile Ci starczy ~240g?

BzduraZdecydowania za dużo ostatnio palę, i przydałby się jakiś punkt odniesienia, że jak chłopaki mogą się ograniczyć, to ja też xD
Ładny wynik
Elegancko![]()