nasiona marihuany

Primo

Wyszukiwarka Forumowa:

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
dokladnei niewiedzialem gdzie ten temat zaczac, jak komus nie bedzie pasowalo to niech go przesuna

czy ktos juz z was probowal palic mieszanke "Primo" (masz trawe i posypojesz ja koka)

ja jeszcze tego nie palilem ale kumple mi mowili ze high jest wiekszy niz od palenia samego ziolka.

co o tym sadzicie ?

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
A co możemy o tym sądzić ? Wątpie, że ktoś z forum walił koks z konopią. To nie stany. Zioło można równie dobrze "obtoczyc" w fecie i działa to tak jakbyś najpierw się zjarał, a potem nawąchał.

vokus

Well-known member
Buchów
0
przecież koke się wciąga a nie pali??? będą jakieś efekty jak ja spalisz w fifie? lepiej zajarać i wciągnąć mniej roboty i bardziej ekonomiczne:D tak to tu ci się rozsypie tam ci sie rozsypie i już pół tofaru nie ma

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
A kto powiedział, żeby nabijać to w lufę ? Fajeczka, sitko i jest świetnie.

Komar_THC

Well-known member
Buchów
0
vokus napisał:
przecież koke się wciąga a nie pali??? będą jakieś efekty jak ja spalisz w fifie? lepiej zajarać i wciągnąć mniej roboty i bardziej ekonomiczne:D tak to tu ci się rozsypie tam ci sie rozsypie i już pół tofaru nie ma

Nie słyszałes o czymś takim jak Crack?

Heh... Ruzne zeczy dzieja sie z zielem... W herze maczaja:/

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Napiszę raz kolejny : Gram heroiny - 160zł, czyli porcja na 7-8 razy. Gdzie tu sens maczania w helupie ?

Komar_THC

Well-known member
Buchów
0
Wiem! U dilla nie dostaniesz takie sprzetu ale są takie sprzety. Nie wiem na ch*j to sie robi ale sie to robi. U mnie calak hery kosztuje 120zł. Co do jakosći to nie wiem-nigdy nie testowałem.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Pewnie jaka cena taka jakość...

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
u nas kulka koki $ 45 nie wiem ile to jest.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Ciut taniej jak u nas, bo pewnie to 1g.

C

Canabis_16

Guest
U mnie sztuka koksu 120 ale załorze sie, że w tym jakiś pył z jażeniuwek jest albo jakieś inne guwno siedzi jak powiedzał sleja "jaka cena taka jakość"

M

Melckor

Guest
Hmm napewno takie coś można sobie zrobić samemu, wątpie czy dostaniesz takie coś od dilla, co to koksu do palenia = crack (kryształki) pali sie to w troche innych fifkach niż do ganji. Pozatym po oc mieszać thc z koką jak sama koka daje ci mega ultra banie -_- U mnie w mieście dostanie koksu było by trudną sprawą, ale może jak by sie postarać ...

rastuch007

Well-known member
Buchów
0
oo ku**a mieszac KOKE z ziołem trza być ***niętym...kur** ludzie nie mieszajcie gowna ze swietoscią wogóle moim zdanie weed to nie jest narkotyk.....tylko święte ziólko ale to tak odemnie pewnie zara wszsycy mnie zbluzgaja i wogóle .....pozdro

swiderro

Well-known member
Weteran
Buchów
1
rastuch007 napisał:
oo k****** mieszac KOKE z ziołem trza być ***niętym...kur** ludzie nie mieszajcie gowna ze swietoscią wogóle moim zdanie weed to nie jest narkotyk.....tylko święte ziólko ale to tak odemnie pewnie zara wszsycy mnie zbluzgaja i wogóle .....pozdro

Święte słowa ,jak mozna mieszac koke z zielem u mnie torba koki 100 zeta ale w zyciu bym tego z ziołem nie jarał a zeby zrobic cracka to trzeba jeszcze w sodzie z woda chyba wygotowac nie jestem pewien bo sie w to nie bawłem widziałem pare razy jak znajomy własnie cracka sobie robił.Ja jestem zdania jak koksik ( tylko dobry) to tzw. sosa do nosa i tyle a ziołko palic bez dodatków typu kwarc hel czy kokosy

fazownik

Member
Buchów
0
Ja mieszkam w Usa io czasami zapale sobie koki zmieszanej z ziolem ale nie przepadam za koka . najlepiej to zapalic sobie marychy z polskiej lufki albo zkrecic blanta . :D

[ Dodano: 2007-01-28, 00:16 ]
a ty rastuch007 nie obrazaj ludzi na tym forum !!!!!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół