akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Prośba o pomoc.Z naśonkami i Kiełkowaniem

Wyszukiwarka Forumowa:

Marcin_NH!!!

Member
Buchów
0
Siemanko jak wiecie i widać jestem nowy.Zwracam sie o pomoc.Dostałem Nasionka od Dobrego znajomego a znajomy od Kumpla z Holandi ma ich wpierony sam mi dał około 60 nasionek.I tu sie pojawia problem dałem około 5 ziarenek na pokrywe od słoika i na mokrą chusteczke higieniczną tak jak pisało na www.haszysz.com.2 ziarenka pękły i wypuściły białe kiełki jeden moze mieć około 1mm a drugi 0.5mm.NA drugi dzień kiełek z jednego ziarenka poprostu sie zrobił mniejszy jakby sie schował.Czemu te kiłki jeszcze nie rosną bardziej.Skoro ziarenka pękły i wypusciły kiełki po jakiś 7 godzinach to muszą być dobre.Ziarenka są już około 3 dni na chusteczkach a kiełki nie rosną bardziej.Co sie dzieje i co robić.Może do ziemi wsadziś ziarenka albo cuś ??????? :geek:

Tu są zdjęcia nasionek troche nie wyrażnie mi wyszły ale cos mniej więcej widać

http://img336.imageshack.us/img336/5466/s8000142tp6.jpg

:queen:

Marcin_NH!!!

Member
Buchów
0
Ale czy one urosną i mam dac wate na nie czy nie przykrywać i co ile je mniej wiećej przykrywać ?????

1

1tathc

Guest
może te ziarenka są stare, ja mniałek kiedyś stare i jak napuchneły wodą to pękły(2 z 10 tylko a reszta tyko napuchneły troche) i kiełki w tych 2 wyszły i tesz nic więcej nie rosły.

poprostu to są stare nasiona(ale poczekaj jeszcze z tydzień bo moge się mylić)

KUBELEKDESKA

Well-known member
Buchów
0
Dokladnie czekaj powinny urosnac...............................chyba ze kiełkujące nasiona trzymasz w zimnym miejscu ja jestem za tym zeby na talerz wylozyc warstwe gazy (wielgotnej- ale bez przesady ) wylozyc nasionka dac druga na wierzch tez wilgotna gaze i przykryc drugim talerzem calosc owinac ręcznikiem i na kaloryfer chyba ze nie grzeje to na urzadzenie ktore wydala cieplo np. komputer, telewizor

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
jest mnóstwo o kiełkowaniu, nawet fotorelacja.. wystarczy POSZUKAĆ!

temat ląduje w dziale kosz.

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
Prośba o pomoc.Z naśonkami i Kiełkowaniem
to tak jakbys prosil nas o pomoc w podtrzymywaniu chu*a podczas szczania, albo pomoc w ruchaniu panienki

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół