Hej 
Szukam porad, propozycji, pomysłów, etc. co do mojego planu. Zależy mi na organice. Wolę zaplanować, a nie martwic się później błedami podstaw. Wszelkie komentarze mile widziane
Box:
Namiot 100x100x200
Oświetlenie:
Mars Hydro Reflector 48
HPS z regulacją 250-275-400-440
Medium:
BioBizz AllMix
LightMix
Nawozy:
BioBizz: BioGrow
BioBloom
RootJuice
TopMax
Alga-Mic
Humus
Doniczki:
11l finalnie
Wentylacja: filtr+wentylator kanałowy 440/360 m3
Mieszkańcy:
3x Auto AK47 Hemp Brothers
1x Auto Gnomo Kanabia
1. Czy w takim boxie, jak dobrze ustawię lampę da radę pociagnąć bez hps? Napalilem sie na ledy i chce sprobować.Mogę w środku dorobić ścianki i podzielić boksa pod lampe. HPS jak nabiore wprawy
2. Czy dokupić Biohaven BioBizz?
3. Czy po skiełkowaniu przed finalną doniczką sadzić w LightMixie? By nie zaszkodzić (finalne doniczki mix LightMixa z AllMixem)
4. Czy pierwsze podlanie zrobić samym RootJuicem? czy dodac dodatkowo biohumusa? czy coś jeszcze dodać?
5. Czy mikoryza jest obowiązkowa czy można pominąć?
Kolejne pytania nawiną się w wątku
Pozdrawiam i z góry dzięki
Szukam porad, propozycji, pomysłów, etc. co do mojego planu. Zależy mi na organice. Wolę zaplanować, a nie martwic się później błedami podstaw. Wszelkie komentarze mile widziane
Box:
Namiot 100x100x200
Oświetlenie:
Mars Hydro Reflector 48
HPS z regulacją 250-275-400-440
Medium:
BioBizz AllMix
LightMix
Nawozy:
BioBizz: BioGrow
BioBloom
RootJuice
TopMax
Alga-Mic
Humus
Doniczki:
11l finalnie
Wentylacja: filtr+wentylator kanałowy 440/360 m3
Mieszkańcy:
3x Auto AK47 Hemp Brothers
1x Auto Gnomo Kanabia
1. Czy w takim boxie, jak dobrze ustawię lampę da radę pociagnąć bez hps? Napalilem sie na ledy i chce sprobować.Mogę w środku dorobić ścianki i podzielić boksa pod lampe. HPS jak nabiore wprawy
2. Czy dokupić Biohaven BioBizz?
3. Czy po skiełkowaniu przed finalną doniczką sadzić w LightMixie? By nie zaszkodzić (finalne doniczki mix LightMixa z AllMixem)
4. Czy pierwsze podlanie zrobić samym RootJuicem? czy dodac dodatkowo biohumusa? czy coś jeszcze dodać?
5. Czy mikoryza jest obowiązkowa czy można pominąć?
Kolejne pytania nawiną się w wątku
Pozdrawiam i z góry dzięki