- Buchów
- 0
witam Panowie. mam nadzieje ze mi pomozecie bo mam problem z moimi roslinami. mianowicie na lisciach pojawiaja sie jakies dziwne przebarwienia. rosliny maja 11 tygodni i szkoda byloby gdyby cos im sie teraz stalo. nie stosowalem zadnych nawozow oprocz wyciagu z pokrzyw i kurzych odchodow. co moze im byc? do tej pory wszystko szlo fajnie, rosliny mialy zywe zielone kolory. najgorzej sytuacja wyglada na jednym krzaku. 2 sa w miare ok choc na jednym liscie przebarwiaja sie na zolto. tak to wyglada:
postaralem sie uchwycic trichomy zebyscie mogli ocenic czy nadaja sie juz do scinania ale troche slabo je widac. wrzucalem zdjecia jakis miesiac temu i ktos odpisal ze jeszcze 2,3 tygodnie. tydzien temu tez wrzucilem zdjecia i tez ktos napisal zeby trzymac jeszcze 2 tygodnie. jak myslicie ile im jeszcze zostalo?
pomocy panowie. dzieki za rady i z***y. pozdro i z fartem
postaralem sie uchwycic trichomy zebyscie mogli ocenic czy nadaja sie juz do scinania ale troche slabo je widac. wrzucalem zdjecia jakis miesiac temu i ktos odpisal ze jeszcze 2,3 tygodnie. tydzien temu tez wrzucilem zdjecia i tez ktos napisal zeby trzymac jeszcze 2 tygodnie. jak myslicie ile im jeszcze zostalo?
pomocy panowie. dzieki za rady i z***y. pozdro i z fartem