Problem amatora OUT

Wyszukiwarka Forumowa:

CYCOFIL

Member
Buchów
0
Dzień dobry wszystkim forumowiczom mam nastepujący problem który widać na zdjeciu
lane co 3 dzień , roślinki umieraja w oczach , pozatym bezpośrednio biohumus nic nie dał :(
co 2 podlanie był dawany bio bloom , top max i bio grow w dawce 1, 1.5 ml na 1/l. Raz oprysk topsinem nie pomógł , ziemia kwiatowa. w ph sie nie bawiłem przez wcześniejsze lata nie miałem takiego problemu myśle że kwiatowa jest git i ph nie ma co mierzyć . Nie wiem co im dolega
Nie wiem co robić z tym pomóżcie młodszemu koledze .
clear.gif
[/URL][/IMG]
clear.gif
[/URL][/IMG]

dodałem zdjecia tak ponieważ galeria forum nie chciała tego łyknać

---------- Post Zaktualizowany 21:01 ---------- Data pierwszego postu 20:25 ----------

displayimage.php

---------- Post Zaktualizowany 21:02 ---------- Data pierwszego postu 21:01 ----------

displayimage.php

---------- Post Zaktualizowany 21:07 ---------- Data pierwszego postu 21:02 ----------

prosze o zmiane działu
fota :
l. Raz oprysk topsinem nie pomógł , ziemia kwiatowa. w ph sie nie bawiłem przez wcześniejsze lata nie miałem takiego problemu myśle że kwiatowa jest git i ph nie ma co mierzyć . Nie wiem co im dolega Nie wiem co robić z tym pomóżcie młodszemu koledze

---------- Post Zaktualizowany 23:22 ---------- Data pierwszego postu 21:07 ----------

displayimage.php
[/url][/IMG]
takie cos

---------- Post Zaktualizowany 23:28 ---------- Data pierwszego postu 23:22 ----------

lepsza fotka
displayimage.php
[/url][/IMG]

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół