akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Problem nie kwitnie ..

Wyszukiwarka Forumowa:

EaasyFarmer

Member
Buchów
0
Witam mam pewien maly problem . Z moją panna :bounce: A problem wyglada tak że płeć pokazała lecz nie kwitnie .. Co Mojej pannie moze byc ? proszę szybko o rade . Jak ktoś chce zdjecie dodam . :zjarany:

---------- Aktualizacja posta 12:01 ---------- Czas poprzedniego posta 11:54 ----------

Witam mam pewien maly problem . Z moją panna :bounce: A problem wyglada tak że płeć pokazała lecz nie kwitnie .. Co Mojej pannie moze byc ? proszę szybko o rade . Jak ktoś chce zdjecie dodam .
Ps. Sory ale nie moge znalesc opcji edytuj . nasionko jest z palenia , nawożona Florovit na veg'a a teraz Florovit na kwitnienie ;] :zjarany:
Ps. Sory ale nie moge znalesc opcji edytuj . nasionko jest z palenia , nawożona Florovit na veg'a a teraz Florovit na kwitnienie ;] <coolpalacz>

1.
2.
3.

Ostatnia edycja:

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
Wstaw fotkę to ocenimy.
Lałeś jej coś na kwitnienie? Najpierw fotka!

kokol

Member
Buchów
0
ja mam to samo z northen light fajnie szybko roslo i stanelo na 2 tyg nic nie rosnie nie kwitnie i powoli zaczęła pokazywać pąki co wzkazywało ze kwitnie i znów stanęła na 10 dni i nic nie rośnie

oleander

Well-known member
Buchów
0
Od okreslenia sie plci do kwitniecia trzeba chwile poczekac. Do marinol on leje juz florovit na kwitnienie chyba tego nie doczytales wiec nie ma sensu zeby zastepowal go plantonem kazdy nawoz o przewadze P i K jest dobry na flow . Fotka tez by sie przydala pozatym nie wiem czy trzymasz in czy out. Pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół