• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

problem nie rosnie

Wyszukiwarka Forumowa:

tomek220984

Active member
Buchów
0
witam mam boxa 90x70x130 lapma hps 250w,tem 27,wilgoc około 50-60.gleba to ziemia kwiatowa ph 5,5-6,5 zmieszana z perlit.na dole keramzyt i góryi ziemia zmieszana z dolomitem<ziemie zmieszałem z dolomitem na całej powierzchni doniczki i na grubosci jakies 3cm>mam 2 x-line 2 maxi gom i automazar.para z nawilzacza leci cały czas na kilka roslinek przez co sa cały czas mokre....problem mam taki ze roslinki wolno rosna wypusciły perwsze piętro i nic.mam za sobą juz przygode dokładnie to samo tylko inne ziarna i za perwszym razem rosły bez problemu a teraz co juz mam jakies doswiadczenie słabo.wku..rwiam sie

---------- Post added at 09:41 ---------- Previous post was at 09:18 ----------

witam mam boxa 90x70x130 lapma hps 250w,tem 27,wilgoc około 50-60.gleba to ziemia kwiatowa ph 5,5-6,5 zmieszana z perlit.na dole keramzyt i góryi ziemia zmieszana z dolomitem<ziemie zmieszałem z dolomitem na całej powierzchni doniczki i na grubosci jakies 3cm>mam 2 x-line 2 maxi gom i automazar.para z nawilzacza leci cały czas na kilka roslinek przez co sa cały czas mokre....problem mam taki ze roslinki wolno rosna wypusciły perwsze piętro i nic.mam za sobą juz przygode dokładnie to samo tylko inne ziarna i za perwszym razem rosły bez problemu a teraz co juz mam jakies doswiadczenie słabo.wku..rwiam sie

nikt nie pomoze...mze to wina teg dolomitu ze zmieszalem,albo tego nawilzacza

MacGreen

Well-known member
Buchów
0
No faktycznie bez zdjęć trochę ciężko stwierdzić... ;] Ale skoro tylko i wyłącznie wolno rosną i nie są oklapnięte to może ubiłeś za bardzo glebę? :p Korzenią wtedy ciężko jest się przebijać i stąd może wolno rosną? Zapodaj jakieś zdjęcia to coś jeszcze się wywnioskuje :D

high head

Well-known member
Buchów
0
Zapodaj im asahi sl, może czymś się zestresowały. Warunki wydają się być dobre, choć lampa 250 na takim metrażu jest troche słaba.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół