• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Problem!!!potrzebna pomoc elektrykow.

Wyszukiwarka Forumowa:

big skun

Banned
Buchów
0
Witam, mam pewien problem , ktory nie wiem jak rozwiazac .
Moj balast nie odpala za kazdym razem nowej zarowki Osram plantastar a inne odpala zawsze , czym to moze byc z powodowane?
Zarowki sa 400w uklad takze , stare zarowki odpala za kazdym razem tylko tamte sa typowo na kwitnienie a te z widmem niebieskiego raz odpala raz nie , jak mu sie chce .
Tzn. jak nie odpala to zawsze sie delikatnie zarza (widac to tylko jak jest ciemno) a raz odpalaja normalnie - co jest ku**a?!
To przez zaplonnik moze?
PROSILBYM O SZYBKA POMOC I Z GORY DZIEKUJE!:zjarany:

daje zdjecie ukladu zaplonowego , moze to pomoze

Ostatnia edycja:

Echo vol.2

Well-known member
Buchów
0
Sprawdź gwint żarówki . Skoro tamte odpalają a te nie to znaczy że problem leży w żarówce . Szukaj ;)

big skun

Banned
Buchów
0
ale to nic z zarowka bo mam ich dwie i dwa balasty i na zadnym nie dziala tak jak powinno ( przynajmnniej nie zawsze) a pozatym prad dochodzi bo zawsze jarza dlikatnie .Wiec nie pisac mi takich glupot , bo nie jestem jakims przyglupem ktory nie umie wkrecic zarowki .Mnie sie wydaje ze problem tkwi w zaplonniku ale nie jestem elektrykiem i nie jestem pewien.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół