nasiona marihuany

Problem z żarówką HPS 150 Watt

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

rastuszek

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Zdaje sobie z tego sprawe, ze juz na pewno ktos z tego forum mial identyczne pytanie i otrzymal na nia odpowiedz lecz ja tego nie znalazlem, wiec prosze o pomoc :). Co jest nie tak z moim ukladem HPS czy z sama zarowka, ze sie nie zapala tylko od samego podlaczenia do pradu w zarowce pojawia sie migoczacy promien, ktory nie znika przez 10 min. Wiem, ze zarowka HPS potrzebuje troche czasu zanim zacznie swiecic, ale to juz chyba jakas usterka. Po prostu w precie w srodku zarowki ciagle miga iskra a zarowka sie nie zapala. Z gory dziekuje za odpowiedz ;) Pozdrawiam

Patron

Well-known member
Buchów
1
tez tak miałem widocznie masz cos popierdzielone w układzie zapłonowym spróbuj skorzystac ze shematów które zamiescił blancik

[ Dodano: 2006-09-21, 18:03 ]
http://www.forum.haszysz.com/viewtopic.php?t=2941 tu wejdz na linka

[ Dodano: 2006-09-21, 18:04 ]
najlepiej by było jak bys wkleił fote swojego układu jak masz wszystko podłączone,moze cos jest do poprawki pozdrawiam

rastuszek

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Caly uklad podlaczylem wlasnie dokladnie wedlug schematu Blancika, ktory znalazlem wczesniej pod tym linkiem. Mysle ze moj zestaw jest sprawny bo dzialal poprzedniemu uzytkownikowi, chyba ze cos sie uszkodzilo podczas przesylki. Postaram sie zamiescic zdjecia w najblizszym czasie...

kkelol

Well-known member
Weteran
Buchów
5
moim zdaniem zarowka jest juz zuzyta bo mialem podobna sytuacje, jak masz inna to podlacz i sprawdz moim zdaniem to na 99% zuzyta zarowka
pzdr

rastuszek

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Jednak udalo mi sie to zrobic. Patron dobrze myslal, to byla wina zaplonnika, do ktorego podlaczylem zle kable bo to jakis taki dziwny zaplonnik... Pozdrawiam

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół