Problem z automatami

Wyszukiwarka Forumowa:

TucoSalamanca

New member
Rejestracja
Kwi 1, 2017
Postów
3
Buchów
0
Witam mam problem z automatami mlode liscie sa cienkie i zwiniete do srodka, dopiero co zaczely kwitnienie, szukalem odpowiedzi na forum ale nie sa jednoznaczne, niektorzy mowia ze to niedobor wapnia a inni ze przenawozenie. Ja podejrzewam przenawozenie.

Ziemia All-Mix, nawozy biobizz grow, bloom, topmax i root organic(polecil mi koles w seedbanku). Zostaly podlane raz biogrow 2x 1ml/l, mp root 1ml/l i na kolejnym podlaniu mp root 2.5ml/l, biogrow 1ml/l, bloom 1ml/l i topmax 1ml/l. Podlewane woda butelkowana 6.2ph.

Wczoraj podlane sama woda, dzisiaj wygladaja troche gorzej niz wczoraj.

Myslicie ze flush jest konieczny czy moze kolejne kilka podlan sama woda?




Z gory dzieki za pomoc! :)
 

wiadro.

Member
Rejestracja
Gru 27, 2017
Postów
10
Buchów
0
Ja na LightMix miałem po 3 tygodniu opadające liście w swoich automatach (AK 47XL). Mi pomogła woda mocno gazowana AQUA. Odstaw nawozy i spróbuj może z tą wodą.
 

haro

Well-known member
Rejestracja
Kwi 8, 2017
Postów
56
Buchów
0
Przelej je dobrze wodą, poczekaj aż doniczki będą lekkie i znowu przelej porządnie.
 

BasiaStasia

Well-known member
Rejestracja
Sty 8, 2018
Postów
51
Buchów
0
Hej. Piszesz ,że podlewane wczoraj .Jak dużo dostały wody? Bo zemia w doniczkach wydaje się być kompletnie sucha przynajmniej ze zdjęc po kolorze tak wnioskuję.
 



Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół