• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Problem z "karłowatym" krzakiem (4 miesiące i 30 cm wzrostu)

Wyszukiwarka Forumowa:

erotoman

New member
Buchów
0
Witam
wykiełkowaly mi nasionko 4 miesiace temu . a takie sa efekty :p ogolnie roslinka rosnie na parapecie bez lamp .na sloncu . i pytanko bo nasionko nabylem od znajomego i niewiem nawet co to za rodziaj cz jest mozliwosc ze tak maly krzak tak dlugo dochdozi? i cz jest sens dalszego podlewania hodowli ;]

https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/62553/SN204441.JPG

https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/62553/SN204442.JPG

https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/62553/SN204443.JPG

Ostatnia edycja:

Saico

Well-known member
Buchów
0
Pokaż zdjęcia..
Nie jesteśmy jasnowidzami.

G

Gość

Guest
Taak ta roślinka zdecydowanie trafia do badyli :lol3:
ogólnie juz kwitnie wiec lej planton K i wystaw ja na duzo światła moze z niej cos bedzie
<shiza>
A dlaczego ona ma po 3 palce na kazdym listku ??

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
Ja mysle ze nie ma sie co nabijac jest jaka jest i h*j kasy za duzo w to nie wlozyl tylko szkoda pestek bo moglbys miec naprawde cos lepszego :)

Tym bardziej to pewnie pestka noname wiec tym bardziej nie szkoda.Ma chlopak co ma nastepnym razem juz bedzie wiedzial ze tak sie nie oplaca robic lub jezeli satysfakjonuje go taki plon z tego to posadzi znowu na parapecie :)
Sadzenie uzaleznia jak kazdy o tym wie wiec pewnie teraz posadzi cos innego w boxie itd itd :)

Pomysl ze lepiej zrobic boxa bo i tak przypal masz trzymajac to w domu i tak wiec lepiej miec cos z tego niz miec ledwo co :)

Pozdro:)

Kfasek

Well-known member
Buchów
0
^

jeszcze może napuchnąć tylko ogarnij sobie jakis nawóź PK , platon k jak nie masz kasy a jak chcesz zainwestować 30 zł to kup canna pk 13/14 powinno być lepiej ale zdecydowanie za mało ma światła , ja bym zostawił zawsze cos tam z niej będzie ona dopiero płodzi kwiaty lej jakimś nawozem i ogarnij miejsce bardziej nasłonecznione.
Pozdro

erotoman

New member
Buchów
0
to badyl na dwor

no to w takim razie na dwor w pokrzywy i co bedzie , zobaczymy.

---------- Aktualizacja posta 11:20 ---------- Czas poprzedniego posta 11:18 ----------

jak mam czekac kolejne 4 miesiace na dojzewanie to bedzie nowy rekord w hodowlii - prawie roczna konopia :)

R

Richelie

Guest
1. Ile litrów ziemi masz w tej donicy? Wydaje się mało, jak będzie z 7-10 to już gitara

2. Nawozy: lałeś coś na weg? Lejesz coś na flo? Jak nie to zacznij

3. Ile i jakiego światła ma to ziółko? Jak możesz to daj na out albo chociaż ze 2-3 CFL-ki po 32W i 1500 lm.

-

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
Po tym co widac to kazda swietlowka moze byc lepsza niz to swiatlo z parapetu.Jak masz starego kompa i troche checi to zrob pcboxa wsadz tam jakies 2 zarowki po 23w i dociagniesz z tym do konca a jak skonczysz to bedziesz wiedzial czego nie robic :)

Ogarnij sobie forum tutaj jest wszystko napisane co i jak sie robi :)

http://www.wiki.haszysz.com/index.php/Strona_główna

Najlepiej zacznij od tego linka tego co ci podalem krok po kroku poczytaj to nie boli a zobaczysz jaka przyjemnosc ci sprawi ta wiedza ktora zdobedziesz:)
Wiem to po sobie :)
Pozdro :)

erotoman

New member
Buchów
0
Slimaki

no to karzelek wyladowal przy jeziorku :p tylko pojawily sie slimaki ;] troche nie zrecznie bedzie chodzic tam pare razy dziennie i deptac slimaczki tym bardziej ze nie posiadaja domkow :) hehe macie jakies pomysly?:D:zjarany:

E

Eszterebeszte

Guest
no to karzelek wyladowal przy jeziorku :p tylko pojawily sie slimaki ;] troche nie zrecznie bedzie chodzic tam pare razy dziennie i deptac slimaczki tym bardziej ze nie posiadaja domkow :) hehe macie jakies pomysly?:D:zjarany:

Kup ślimakol i po ślimakach:)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół