akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

problem z kiełkami u chrystal

Wyszukiwarka Forumowa:

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
o jakiego typu problemy z kiełkami ci chodzi?? odmiana raczej niema tutaj znaczenia.

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
no ja w sumie miałem...ale nie wiem czy to mozna nazwac problem z kiełkiem czy brakiem cierpliwosci...poprostu grzebałem paluchami w ziemi jak nie wychodził po kilku dniach i potem juz w ogole nie wyszedl...ale to tylko jeden przypadek reszta wykiełkowała i wyszła z ziemi normalnie

a co u Ciebie sie dzieje?

cdbase

Member
Buchów
0
skiełkowałem narazie 2 nasiona i dupa minoł tydzien i zgniły moze trafiłem na te złe akurat,koyot kiełkowałes w ziemi czy inaczej pozostałe ,opisz dokładnie

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
no ja jak jest biore lignine jak nie ma to reczniki papierowe albo gaze...pestki daje miedzy gaze wszystko porzadnie zraszam woda niegazowana a najlepiej destylowana...przykrywam drugim talerzykiem i daje gdzies gdzie jest ciut cieplej...box, kaloryfer, komputer

hymm ja mialem z santa maria wlasnie taki motyw ze mi pestka zgniła na gazie:?

ty dawałes prosto do ziemi?

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Mi chrystale po 2 dniach wykelkowaly i jeszcze nigdy nic nie zgnilo

cdbase

Member
Buchów
0
nie ,dokładnie kiełkowałem jak ty koyot a mi santa maria w 12h wykiełkowała:D

mietek

Member
Buchów
0
mi też kiedyś nasionka w wacikach spleśniały. Wydaje mi się że to przez to że były jakoś mechanicznie uszkodzone i po prostu nie mogły wykiełkować, a od temperatury i wilgoci spleśniały. Miałeś pecha

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół