• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Problem z kiscmi i wysokością

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
Witam, mam problem gdyż moja 23 dniowej lowryder #2 cos dolega.. do 10 dnia rosła ładnie szybko 15 dnia zrobiłem lst i w ciagu 8 Dni podniosła sie o ejdno pietro i w odrosrach 2 pietra czy to notmalne ze tak wolno....

Mam kilka pytan..

1. Ma ona 5Cm wzrostu.. dlaczego ejst tak niska...? To nie badyl, jest bardzo krzaczasta... ma odrosty tylko w góre nie chce isc...
2. Liscie zółkną... pierwotne pojedycze a teraz potrójnee co może jej dolegać??
Są one opadnięte jak guma...

Dodam zdjecia jak pochytam aparat.

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
Witam, mam problem gdyż moja 23 dniowej lowryder #2 cos dolega.. do 10 dnia rosła ładnie szybko 15 dnia zrobiłem lst i w ciagu 8 Dni podniosła sie o ejdno pietro i w odrosrach 2 pietra czy to notmalne ze tak wolno....

Mam kilka pytan..

1. Ma ona 5Cm wzrostu.. dlaczego ejst tak niska...? To nie badyl, jest bardzo krzaczasta... ma odrosty tylko w góre nie chce isc...
2. Liscie zółkną... pierwotne pojedycze a teraz potrójnee co może jej dolegać??
Są one opadnięte jak guma...

Dodam zdjecia jak pochytam aparat.

Z opisu wygląda że wszystko jest ok, jak liście żółkną czas na pierwsze podlanie biohumusem (zacznij od połowy dawki i stopniowo zwiększaj, podlewaj co drugi raz wodą ... .

Daj zdjęcia bo tak to wiesz... .

D

delete

Guest
Prosze o szybka diagnoze bo jest coraz gozej.. z kupnem biohumusa bedzie problem, kiedy moge planton k podac

---------- Aktualizacja posta 29-08-2012 12:06 ---------- Czas poprzedniego posta 28-08-2012 16:08 ----------

Kuu***a!!!! pomoze ktos?!?!??!?!?!?!??!?!?! juz kolejne pietro jest zolte a reszta opadnieta ....

MalySzkrab3k

Well-known member
Buchów
0
kup kuraw biohomusa i go podlej bo na samej wodzie to ty do afryki zajedziesz z tymi plantami :yeahh:

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
zrób to co napisałem a się poprawi, dodatkowo weź zapodaj tam spodki z wodą wyginają się liście do góry - za mała wilgotność. jakis oprysk odstaną wodą też mozesz robić - z 2h przed zapaleniem swiatła - zwykły spryskiwacz to też do tej wilgotności... .

D

delete

Guest
Kupielem biohumus forte 3 zakretki na 1,5L wody ok?

a co z wysokoscia?

MalySzkrab3k

Well-known member
Buchów
0
na opakowaniou masz ile tego stosowac O_x

---------- Aktualizacja posta 13:27 ---------- Czas poprzedniego posta 13:26 ----------

biohomus tez na wzrost. z fartem :spalony:

D

delete

Guest
ee

Ok... teraz wyglada tak::
I chyba ją przelałem.. dałem mokre skarpetki, oby jeszcze walczyła i sie coś poprawiło...

Jakieś uwagi??

A i do kiedy biohumusa lac...?? bo zaczyna kwitnąc...

MacGreen

Well-known member
Buchów
0
No musiałeś trochę za dużo wlać :sunny: Ale teraz wiesz, że taka ilość płynu jest za duża :sunny:

Moon

Well-known member
Buchów
0
taki karzeł a kwitnie? dużo z niego nie wyciągniesz

D

delete

Guest
Noo ;/ teraz podlałem jescze biohumusem i woda wiec może być jescze gozej.. ;/;/ oby przetrwała..

Ma dopiero 24 Dni.. Pokazał płeć.. tzn.. pokazał preflowery

---------- Aktualizacja posta 13:55 ---------- Czas poprzedniego posta 13:42 ----------

Karzeł?? eeee chyab jeszcze podrośnie ; )

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
jakie ma oświetlenie i ile na ile? to jest automat czy zwykła? masz miejsce w boxie? bo jak tak to trzeba by zrobić ośw na veg i powinna przestać kwitnąć wydaje mi się ze to są nowe listki, jesteś pewien ze to są preflower? czesto listki wyglądaja podobnie w pierwszej fazie rozwoju ... .

MacGreen

Well-known member
Buchów
0
Nie lej jej teraz żadnej wody, ani żadnego płynu!! :pl:
Zostaw ją na jakieś 2 dni bez podlewania, albo nawet nie podlewaj jej dopóki ziemia z wierzchu nie będzie lekko podsuszona :smokee: Bo ją zalejesz dosłownie w trupa :sunny:

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
Nie lej jej teraz żadnej wody, ani żadnego płynu!! :pl:
Zostaw ją na jakieś 2 dni bez podlewania, albo nawet nie podlewaj jej dopóki ziemia z wierzchu nie będzie lekko podsuszona :smokee: Bo ją zalejesz dosłownie w trupa :sunny:
Dokładnie i zawsze przed podlaniem czekaj az ziemia wyschnie zeby korzenie podeschły

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół