nasiona marihuany

problem z kwitnieniem ES

Wyszukiwarka Forumowa:

mario1662.4

New member
Buchów
0
bless bracia<lol>
Moja easy sativa pokazała białe włoski jakieś 2 tyg. temu i od tamtej pory nic się nie zmienia oprócz tego że żółknie ale podałem jej saletre wapniową doglebnie i fosfor i potas dolistnie myślę że to pomoże. leję także planton i florowit. Wasze planty już wyraźnie kształtują kwiatostany? proszę o porady bo obawiam się że w takim tempie nie dojdzie pomimo tego że to łatwa odmiana. Z fartem koledzy. niech Jah będzie z wami<shiza>

D

delete

Guest
Aleś ja naszprycował, daj zdjęcie inaczej można tylko gdybać

MonsterBud

Well-known member
Buchów
0
Moja ES kwitnie od końca lipca i ma już ładnie wykształcone grube topki więc twoja dość poważnie się opóźnia, lecz jeszcze nie ma co panikować, w ciągu najbliższych dni powinna ruszyć. Jeśli podajesz jej jakieś nawozy z dużym stosunkiem azotu do fosforu to ogranicz je i cierpliwie czekaj.
Trzymam kciuki :)

paradoksalny

Well-known member
Buchów
0
Moje Sweet Edi kwitną dopiero jakieś 7-10 dni. Nie wiem jak długo kwitnie ES ale SE ponoć wyrabia się w 50 dni także jestem spokojny. Usuń azot z nawozów, bo pewnie tym opóźniasz kwitnienie.

Placebo

Well-known member
Buchów
0
Moje Sweet Edi kwitną dopiero jakieś 7-10 dni. Nie wiem jak długo kwitnie ES ale SE ponoć wyrabia się w 50 dni także jestem spokojny. Usuń azot z nawozów, bo pewnie tym opóźniasz kwitnienie.

ważny jest stosunek azotu do potasu, fosforu a nie to ze duzo azotu spowolni kwitnienie.. ale powinienes lac cos na kwitnienie a nie na wega :p
poza tym moja ES tez przez 2 tyg nic nie robila tylko pokazywala wloski.. dopiero jakies półtora tyg temu ruszyła się porządnie z kwitnieniem :p

high head

Well-known member
Buchów
0
Mam dokładnie taki sam problem jak Ty, tyle, że z Holand's Hopem. Obawiam się, że nie dojdzie. Mam nadzieję, że ruszy na dniach i że będzie ciepły pazdziernik...

Moon

Well-known member
Buchów
0
zapomnij żeby hh z dp doszła, miałem ją 2 lata temu i to koniec przygody z tą odmianą na oucie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół